Ja som mal takisto podobné s päťkou
Stačilo všetko vymeniť za nové alebo "poriadne" opraviť a bolo to.
Pamätám sa, odišiel mi záťažový regulátor, objednal som ale trvalo asi dva mesiace kým prišiel a bolo auto pojazdné (nech žije východné slovensko). Skončil som s montážou, ocova fiat krava bola nepojazdná tak mám možnosť dokázať, že Renault is the best a ukážkovo všetkých doviezť na oslavu a naspäť. Ešte len som domov došiel, stiahol okno na vodičovej strane aby som pekne zaparkoval a cvak.

Okno už naspäť hore nevyšlo. Takže rozoberačka čalúnenia dverí, vyberanie mechanizmu ktorý som nikdy predtým nevidel, rozobratie motorčeku, oprava bimetálovej poistky, premazanie, poskladanie a pozdný príchod na oslavu.
Prostě keď nejde o nič tak auto jazdí celý rok bez poruchy, akonáhle s ním niekde potrebujem ísť alebo je otcove auto nepojazdné total stop.
Pri podobných príležitostiach mi ešte odišli zadné brzdiče (hliníkové sr.čky), relé spínania zapaľovania, chladič atď...

[color=blue]Ošnečkovaný Cacabus Quintus FTB GT - Blue Storm 5 - Ultimate Sensational Orgasm - Cléon Family [/color] 1 a jediné GTT na svete s nezávislým kúrením :)
[img]http://sites.google.com/site/anarkir5/_/rsrc/1251195262054/Home/podpis.JPG[/img]