Pokec o zraze Renault Classic Clubu 09
Moderators: Anarki, Majmajko, matus
- Pavel Vypler
- člen RCC
No tak mame dalsie miesto, vyzera to dobre, inak teda asi to vyzera ze zaciatkom januara budeme s istotou vediet co a ako, Ja preverim ten Hydrostav a Alex ten Podjavornik.
Tanecnice netreba vsak tam budeme mat auta.Toto by asi nikto nevysvetlil svojim manzelkam/priatelkam.
Ale ja mam v garazi peknu milu obnazenu slecnu (pozerajucu z kalendara) a ta nikomu nevadi. A ked ma nasere tak ju otocim.
Tanecnice netreba vsak tam budeme mat auta.Toto by asi nikto nevysvetlil svojim manzelkam/priatelkam.
Ale ja mam v garazi peknu milu obnazenu slecnu (pozerajucu z kalendara) a ta nikomu nevadi. A ked ma nasere tak ju otocim.
Clen RCC klubu R5 GTE 1,7i (1988) do 6/2007 momentalne s vozidlom od skupiny Renault.
Ono je to krásne prostredie,aj ubytovanie ale vidím problém len v kilometroch.Sice sme z východu len Mike,Anarki,Paťo Slovak,p.Meravý,ale ísť vyše 400km cez Slovensko je dosť
Nevravím že neprídem,to vôbec nie,práve naopak.Ale tá trasa mi pripadá nevýhodna pre ľudí z východu.

ex - Renault Clio 16V 92"
ex - Renault 5 GTE 91"
ex - Renault 5 GTE 91"
- Mario Horak
- člen RCC
Uz viackrat som vravel asi takto...jozo-ke wrote:Ono je to krásne prostredie,aj ubytovanie ale vidím problém len v kilometroch.Sice sme z východu len Mike,Anarki,Paťo Slovak,p.Meravý,ale ísť vyše 400km cez Slovensko je dosťNevravím že neprídem,to vôbec nie,práve naopak.Ale tá trasa mi pripadá nevýhodna pre ľudí z východu.
Nic nebrani tomu aby si nieco vybral blizsie(k tebe)... a mozno to schvalime...
Maj ale v zreteli ze ty co budu robit zraz tam pojdu aj 3x este pred zrazom...
A myslim ze ked idu traja 400 km je stale mensie zlo (alebo ako to nazvat) ako petnasti 350km ... (Pavel sa nerata on bezne chodi do BA cez KE:-) )
ale ake sa najde nieco co je pre nase potreby Ok tak neni problem....
- Pavel Vypler
- člen RCC
Tak to zase nebudu mat cenu za najvzdialenejšieho účastníka
,ale nevadi,budem radi kdyz sa zúčastnime a nebude nas málo.Chápem pořadatele aj ludi z vychodu,vsak moze byt jednou zraz tu a dalšie zase nekde bliže k východu
,aj náš klub sa snaži dělat zrazy pokaždé někde inde,jednou to ma blíže ten a tamten dalej a přieště zase naopak
.Však mate zraz ako mi raz za rok a něje to zase nikterak daleko.Viem a chapem,že to každého něco stojí,aj mě a nejsom milionar,ale pre mna je zraz něco tak pekného a odreagujucého
,že si prostě čas a penieze najdem a hlavně sa těšim na všetky vás a těšim sa na stretnuti sváma a že s každym porozpravam.........Moc sa těšim 

Pavel V - http://www.RenaultCarClub.cz
Viem ze organizovať zraz takého rozsahu je velka starosť a zodpovednosť.Určite to vsetko nie je zadarmo a čím bližšie k vám tak je to lepšie lebo máte viac možnosti a aj bližšie k pripravenosti čo mi ako účastníci zrazu ohodnotime ako veľké plus.A snáď raz pripravíme aj mi východniari zraz pre Vás:)takže hoj ho do zrazenia
samozrejme ze na zraze

ex - Renault Clio 16V 92"
ex - Renault 5 GTE 91"
ex - Renault 5 GTE 91"
BA - Papradno (tam je ten hotel) 180 km...jozo-ke wrote:Ono je to krásne prostredie,aj ubytovanie ale vidím problém len v kilometroch.Sice sme z východu len Mike,Anarki,Paťo Slovak,p.Meravý,ale ísť vyše 400km cez Slovensko je dosťNevravím že neprídem,to vôbec nie,práve naopak.Ale tá trasa mi pripadá nevýhodna pre ľudí z východu.
KE - Papradno 278 km...
Tych 400 si meral cez Krakov...?

P.S.: do Kovacovej to je cez 200 a Mike v pohode prisiel...ja som isiel s Alexom do Melnika na osmicke a tiez sa nic nestalo. Musis si kupit kvalitne auto, t.j. osmicku

Renault 8 1132, r.v. 1968, modra "Gordini replica"
Renault 8 1130, r.v. 1964, biely
Saab 99 Turbo, r.v. 1979, belasy
Renault 8 1130, r.v. 1964, biely
Saab 99 Turbo, r.v. 1979, belasy