po dlhom čase som tu znova štart do začiatku nového projektu sa blíži....je konečne kde.....vyhriata priestranna dielňa je k nezaplateniu (ved to poznáte)

chceli sme íst cestou vernej kópie tohto slávneho auta, no bohužial bude sa to podobať len exterierom auta.
otázky na vás :
1. Predná náprava, čomu je najviac podobná ? je rovnaká ako ma Alpine ? (chceme použiť miesto toho dostupny McPherson, na ktory sa daju lacno zohnat chladene kotuce, vacsie brzdy, struny, tlmice, ostre riadenie a pod)
2. Zadná náprava - z fotiek je jasne, ze to nebude sranda, treba zvolit spravny unasac , ostatne spravime z Cr-Mo trubiek a unibalov
3. motor-prevodovka - ten je jasny.... Alpine turbo....no kym ho zozenieme, posluzi odladena moja Fabia 1.4 Turbo (122PS, 231Nm) zo skodovackou prevodovkou a otocenym diferencialom.
4.interier - palubovku chceme co najviac podobnu originalu, ktora R5ka mala taku ??
5. exterier - vyrobit kopyta a babrat sa s laminom, niektore casti hlinnik (alebo da sa bodykit kupit za normalnu cenu ?)
a účel tohoto všetkého ? stavba historika (áno, bude sa s tým závodiť) a splnenie si detskeho sna