Renault 5

o všetkom...

Moderators: Anarki, Majmajko, matus

Majmajko
Moderator

Post by Majmajko » Sun Apr 08, 2007 8:39 pm

No tak teraz mas manual podla ktoreho mas postupovat pri vyberani
Co tak toto? to by ta hned kazdy poznal :-)
PS: platnicky su vyfrezovane hned ako sa bude dat ti ich posielam

Anarki
Moderator

Post by Anarki » Mon Apr 09, 2007 1:38 pm

Nevyzerá zle :) síce neviem po Nemecky ale viem že slovo Fehler je chyba a zoznam pod ním je celkom dlhý :P

Fahrertür und Heckklappenschloß defekt!!(geht jedoch von innen aufzumachen),Fahrertür hat Eindellung/siehe Foto,Heckscheibenwischer defekt(Schalter).---Nach Einbau einer gebrauchten Antriebswelle(von einer Renault-Fachwerkstatt),ab und an, Klopfgeräusche,die aber laut Werkstatt,keine Auswirkungen auf die Sicherheit/Fahrverhalten hat.Fahrzeug steht in, 91413 Neustadt/Aisch.(Zwischen Würzburg und Nürnberg in Bayern .)Fahrzeug ist angemeldet und kann sofort mitgenommen werden.----Bitte bei Abholung den Personalausweis und Führerschein mitbringen!!!

Je vôbec to auto po toľkých Crashtestoch pojazdné :lol:
[color=blue]Ošnečkovaný Cacabus Quintus FTB GT - Blue Storm 5 - Ultimate Sensational Orgasm - Cléon Family [/color] 1 a jediné GTT na svete s nezávislým kúrením :)
[img]http://sites.google.com/site/anarkir5/_/rsrc/1251195262054/Home/podpis.JPG[/img]

Anarki
Moderator

Post by Anarki » Mon Apr 09, 2007 1:45 pm

Inak, keď už auto zvonku, tak toto by ti myslím závideli všetci Renaulťáci v SR aj ČR :P
[color=blue]Ošnečkovaný Cacabus Quintus FTB GT - Blue Storm 5 - Ultimate Sensational Orgasm - Cléon Family [/color] 1 a jediné GTT na svete s nezávislým kúrením :)
[img]http://sites.google.com/site/anarkir5/_/rsrc/1251195262054/Home/podpis.JPG[/img]

Majmajko
Moderator

Post by Majmajko » Mon Apr 09, 2007 2:08 pm

no ale nema jednu puklicu :lol:
Tak je aj v Danubiuse bez TP tiez automat
OK nebudem prekladat zoznam chyb R5 z ebayu ale su to len drobnosti ... :cry: :cry: :oops:

Anarki
Moderator

Post by Anarki » Mon Apr 09, 2007 8:28 pm

V pohode, robím si srandu, tá z Ebay je dobrá akurát ja nerozumiem Nemecky :( , moja budúca polovička čo rozumie je na rodinnej návšteve :? a dobrý kamarát čo rozumie tiež ostal visieť aj s Renaultom 25 na diaľnici pred Svitom :x

Pätiek je spústa už len si jednu vybrať a poslať účet Mikemu :wink:

Majmajko
Moderator

Post by Majmajko » Mon Apr 09, 2007 8:31 pm

hehe Esteze nekupujem ja R5 ale mam uz v poradi asi 4 R4 s Rakuskym a Talianskym TP co by som hned dal na nase TP ach jaj...........

-=Mike=-
člen RCC

Post by -=Mike=- » Tue Apr 10, 2007 10:41 pm

chlapci dakujem..Ja verny tomuto foru,nemam cas sa tu ani dostat.Co robim na PC v praci a nestiham si ani pozriet,co nove.A ked dojdem domou,tak sa mi chce maximalne zapnut PDA a pozriet tu.Tak aj teraz len tak pozeram. Zatial u mna prevlada R5.. No pomyslel som uz aj na R11 a mozno krajne nejaku Skodlivku 100 :D Asi mi pripomina R8 :D Ale nie.. Viem,ze zazrak nemozem cakat od auta do 30tisic.. Zas by som nedovolil,len tak ho dojazdit ako sa hovori a hodit do srotu.Aj na R5 by doslo k zdravotnej prehliadke a samotnemu lieceniu,restaurovaniu... :) A R5 je stvorena na titul domaceho milacika.
Takze,hned ako budem moct tu popisem zmysluplnejsie vety :D zatial idem na jeden valec :D A jedno oko..
R8,R12,Twingo

Post Reply