z Inzercie
Moderators: Anarki, Majmajko, matus
toto
Najitel je autobazarnik, takze pokial to bude prenho vyhodne urcite sa dohodnete. Skus tam zavolat...

Predseda OZ Renault Classic Club
Renault R8 1130 (1964) -+- R8 1130 (1965) -+- R8 1132 (1967) -+- BMW 528iA (1997) -+- Jawa 50 Pionier (1971)
Pravopis je pre ľudí čo majú príliš veľa času!
Vymeniť by ti to vymenil ale ak čakáš že ti za Clio docvaká 40 papierikov tak to asi nie
Matúš to vystihol, keď to bude preňho výhodné tak vymení, no myslím, že lepšie by si urobil keby si Clio predal niekomu inému a potom šiel zrážať cenu z osmičky v bazáre.
Pár bazárnikov poznám osobne a nepoznám slušný výraz ktorý by som mohol použiť na fóre aby som ich špecifikoval
Nechcem hádzať všetkých do jednoho vreca ale v tejto branži veľa slušných ľudí nenájdeš.
V každom prípade ti držím palce nech sa ti tvoj sen splní.

Matúš to vystihol, keď to bude preňho výhodné tak vymení, no myslím, že lepšie by si urobil keby si Clio predal niekomu inému a potom šiel zrážať cenu z osmičky v bazáre.

Pár bazárnikov poznám osobne a nepoznám slušný výraz ktorý by som mohol použiť na fóre aby som ich špecifikoval

Nechcem hádzať všetkých do jednoho vreca ale v tejto branži veľa slušných ľudí nenájdeš.

V každom prípade ti držím palce nech sa ti tvoj sen splní.

[color=blue]Ošnečkovaný Cacabus Quintus FTB GT - Blue Storm 5 - Ultimate Sensational Orgasm - Cléon Family [/color] 1 a jediné GTT na svete s nezávislým kúrením :)
[img]http://sites.google.com/site/anarkir5/_/rsrc/1251195262054/Home/podpis.JPG[/img]
[img]http://sites.google.com/site/anarkir5/_/rsrc/1251195262054/Home/podpis.JPG[/img]
- Mario Horak
- člen RCC
to auto som mal rozobrate, praveze vobec nie je prehnite a uz vobec nie skrz naskrz... disky natrel majitel, v tom by som problem nevidel, majitel nie je bazarnik, ak chcete kontakt na cloveka co to predava, volajte mne na 0903 263 294, dam vam kontakt, auto je stale pisane na mna, hoci bolo sucastou vymeny.
Ma vyborny motor a malo hrdze, napriklad dno kufru je ok, nevyvarane a nezhrdzavene, takisto okolo motora, aj pod zadnymi blatnikmi a vzadu pri zadnych dverach je uplne v poriadku, zospodu je takisto OK, samozrejme hrdzu ma, ale v ziadnom pripade nie patologicku.
Mario, podla coho sudis ze su zle nasadene blatniky?
Keby som nemusel, nedam to auto prec... Bol to dobry zaklad na prestavbu.
A este jedna vec, s cenou sa da hybat smerom nadol, viem ze za 25.000 by islo... Odvolaj sa na to ze si Renaultak a ze ma poznas a mas to za tuto cenu. Ohladom vymeny, to uz neviem, ale snad aj to, lebo aj ja som vymienal...
Ma vyborny motor a malo hrdze, napriklad dno kufru je ok, nevyvarane a nezhrdzavene, takisto okolo motora, aj pod zadnymi blatnikmi a vzadu pri zadnych dverach je uplne v poriadku, zospodu je takisto OK, samozrejme hrdzu ma, ale v ziadnom pripade nie patologicku.
Mario, podla coho sudis ze su zle nasadene blatniky?
Keby som nemusel, nedam to auto prec... Bol to dobry zaklad na prestavbu.
A este jedna vec, s cenou sa da hybat smerom nadol, viem ze za 25.000 by islo... Odvolaj sa na to ze si Renaultak a ze ma poznas a mas to za tuto cenu. Ohladom vymeny, to uz neviem, ale snad aj to, lebo aj ja som vymienal...
Sexgrafik Renault Classic Clubu
- Mario Horak
- člen RCC
to majmajko: Cele nie, iba z kazdej strany 30 cm...
Inak v januari bude rok co je auto u klampiara...ako ten cas bezi.
Ani jedna R8 pokial nie je vyvarena nie je bez hrdze a prehnitych casti karoserie...dnes sme napriklad pozerali na otcovu R8, ktora je naozaj v super stave a nasli sme dieru v podlahe vlavo pod vodicom v rohu...
Ked sme boli na Challenge sme sa cudovali, co je tolko vody v aute...

Ani jedna R8 pokial nie je vyvarena nie je bez hrdze a prehnitych casti karoserie...dnes sme napriklad pozerali na otcovu R8, ktora je naozaj v super stave a nasli sme dieru v podlahe vlavo pod vodicom v rohu...
Ked sme boli na Challenge sme sa cudovali, co je tolko vody v aute...

Renault 8 1132, r.v. 1968, modra "Gordini replica"
Renault 8 1130, r.v. 1964, biely
Saab 99 Turbo, r.v. 1979, belasy
Renault 8 1130, r.v. 1964, biely
Saab 99 Turbo, r.v. 1979, belasy
ano kazda R8 ma hrdzu, ale durch prehrdzavena ta biela naozaj nie je, a pod nohami nema dieru, ani moja modra nema pod nohami dieru, mal som 9 renault osmiciek a 7 z nich malo pod nohami dieru, cize klasika, jasne, ale naozaj to auto nie je uplna vrazda... pedrova R8 - vyzerala na prvy pohlad naozaj dobre, aj ked dvere boli hrdzave odspodu... ale bola to jedna z tych lepsich osmiciek a predsa... Su vsak aj osmicky ktore nebehali v zime a to je poznat, nastastie mam jednu taku doma.
To Mario: v pohode, v pohode, len viem o ake auto ide, tak som ho len branil.
PEACE 
To Mario: v pohode, v pohode, len viem o ake auto ide, tak som ho len branil.

Sexgrafik Renault Classic Clubu
toto
1500E je ta dobra cena, alebo co je cena?

Predseda OZ Renault Classic Club
Renault R8 1130 (1964) -+- R8 1130 (1965) -+- R8 1132 (1967) -+- BMW 528iA (1997) -+- Jawa 50 Pionier (1971)
Pravopis je pre ľudí čo majú príliš veľa času!