Těch 17.5L je okamžitá spotřeba, ale nutno přiznat, že jsem při tom focení trošku slevil nohou z pedálu, i ručička budíku plnícího tlaku se mírně napřímila. Jinak jsem většinu z cca 140km z HK do Mělníka jel s okamžitou spotřebou mezi 20.0L a 23.0L, průměrnou rychlost od výjezdu z HK (kde jsem po natankování do plna - ukázalo mi to 78L (přičemž nádrž je na 72L) palubák vynuloval) až do Mělníka jsem měl u kempu 130km/h, z čehož posledních 15km od dálnice jsem jel nějakých 70-80km/h v koloně. Je v tom kus po HK a okreska před dálnicí a pak průjezd Prahou v pátečním provozu - ale jen Černý most-Letňany
Překvapení první - po příjezdu do Mělníka (po cca 140km) mi palubák ukazoval stav paliva 74L
Překvapení druhý - v sobotu ráno byl stav paliva už 85L
Překvapení třetí - tj.že by se mi auto zastavilo s prázdnou nádrží se tentokrát prozatím nekonalo, ale moc k tomu asi nechybí
Kontrolka Service se mi rozsvěcí s kontrolkou ABS a to po prudším zabrždění. Držáky na snímače ABS na předních nábojích jsou z novýho modelu a asi jsou krapet jiný, než původní. No a nebo je v háji nějaký čidlo popř.je problém v kabeláži, nevím. A když už přijede jeden z partnerů klubu dělat na sraz diagnostiku, starý XR-25 nevezme a ty nový přístroje celou R25 neumějí
Čidlo hladiny kapaliny ostřikovačů se mi ještě nerozsvítilo, mám firt plnou nádržku. Rozsvítilo se mi málo chladící kapaliny, takže to čidlo finguje dobře - a taky se s tím zároveň rozsvěcuje Service.