montáž reprrákov

Máte nejaký problem s autom? Napíste sem, možno vám niekto iný pomôže..

Moderators: Anarki, Majmajko, matus

Post Reply
robbie

montáž reprrákov

Post by robbie » Fri Mar 07, 2008 5:07 pm

zdravym,
potreboval by som poradit ohladne namontovanie autoradia a reprakov...
kupil som si renault thaliu 1.2 16V 75K... no a mam uz aj kupene repraky a aj radio...tak teda som odmontoval predny kryt na dverach....a boli tam dva kabliky, jeden hnedy a druhy taky sedo-zlty?tu farnu neviem moc dobre popisat, len absolutne neviem ktory je + a ktory -.neviete nahodou niekto??

este mam jednu otazovku, pri montovani autoradia,je v navode napisane ze ho teba zozodu dako uchytit,dali mi aj taky srob,len mne to tam vobec nepasuje,nevieto ako na to?? resp. treba mat autoradio uchytene??

ak viete,tak mi pls poraddte vdaka...

Mondrejka
člen RCC

Post by Mondrejka » Fri Mar 07, 2008 8:21 pm

Ak ma radio ISO eurokoncovky tak je jasne ze tie kabliky z dveri koncia v eurokoncovke a ta ma jasne zapojenie:
Oni su tam dve ale jedna (ta na repro) ma aretujuci kolik v strede a ta napajacia ma aretujuci kolik vpravo.

ak sa pozries na tu repro koncovku ma 8 pozicii,ak sa na samicu pozries sposobom ze aretujuci kolik je vertikalne otoceny(smerom nahor) tak vidis dva stlpce po 4 dierkach a kable vedu od smeru pozerania (t.j. vidis iba dierky)
zacinam lavou vrchnou:

prva lava - pravy zadny +
prva prava - pravy zadny -
druha lava - pravy predny +
druha prava - pravy predny -
tretia lava - lavy predny +
tretia prava - lavy predny -
strvta lava - lavy zadny +
stvrta prava - lavy zadny -

pravdepodobne bude predpripava iba na predne repro a preto budeu zapojene iba druha a tretia pozicia.

Dufam ze to pomoze
Clen RCC klubu R5 GTE 1,7i (1988) do 6/2007 momentalne s vozidlom od skupiny Renault.

robbie

Post by robbie » Sat Mar 08, 2008 12:27 am

...jeej, jasne ze pomohlo, uz mi je to jasne...dik moc... :D

Post Reply