silnejsi motor
Moderators: Anarki, Majmajko, matus
Tak preto som ti povedal aby si si nasiel moje cislo alebo mi poslal mailmuro wrote:Tu je moj mobil: +421918742128. Kedze uz pali z prace, tak prosim ta brnkni, nech to mozem poskladat. Bolo by super, keby som to mohol cez vikend zbuchat. Dik moc
Kedze ja idem teraz prec a dojdem az v pondelok ci utorok....
Zas necakaj ze to bude take rychle vsetko .... sup sup a frciiiis
Stebou stalepedro wrote:Marian a so mnou kedy pokecas o POSTUPE...?Majmajko wrote:VéééééélkaNajprv dôjdi kuknuť a pokecame o celom postupe.

Ahojte, čo sa týka foto, je to tá slabomodrá s tými bielimi nalepenými pásmi a nezmyselnou elektronikou - to je tá čo bola na zraze, je z Modry. "Elektronika" je už fuč, čo sa týka bŕzd, viem o tom a verím, že na Vašich (možno časom aj našich) stretnutiach pri Kofole Ti mi to upresníte. Ten motor z Renault 5. ktorý mám nachystaný, tam bude!!! Ale najprv, ako som už povedal, motor Renault 12, prevodovka 1100.
Majmajko ver mi, že po práci, t.j. 19,00 hod sa zatváram do garáže a ráno z nej ochdádzam s novým srdiečkom, takze je to uz len na tebe, ako rychlo nam bude po BA brazdit dalsia z rodu R-8. Ako nahle bude mechanika zodpovedat mojej predstave, tak pride na radu lak atd. Dakujem vsetkym. PS: Majmajko dufam, ze nas nenechas dlho cakat!!!
Majmajko ver mi, že po práci, t.j. 19,00 hod sa zatváram do garáže a ráno z nej ochdádzam s novým srdiečkom, takze je to uz len na tebe, ako rychlo nam bude po BA brazdit dalsia z rodu R-8. Ako nahle bude mechanika zodpovedat mojej predstave, tak pride na radu lak atd. Dakujem vsetkym. PS: Majmajko dufam, ze nas nenechas dlho cakat!!!
aleco, takze modra z modry
vidim ze ti ucaroval jej sportovy vyfuk a sportovy volant a navnadil ta na dalsie upravy
no snad ju mas dobre okukanu a nebude treba nic vyvarat pred tym lakovanim.
len si pozri dobre silentbloky motora ci su este schopne, ten 5tkovy motor bude kapku tazsi a asi by bolo dobre vymenit aj tie.
ten vyfuk by som osobne tiez vymenil (je otazne ci pomohol vykonu), pozri si foto marosovej osmicky pre inspiraciu
tak a ukaz sa niekedy medzi nami

vidim ze ti ucaroval jej sportovy vyfuk a sportovy volant a navnadil ta na dalsie upravy

no snad ju mas dobre okukanu a nebude treba nic vyvarat pred tym lakovanim.
len si pozri dobre silentbloky motora ci su este schopne, ten 5tkovy motor bude kapku tazsi a asi by bolo dobre vymenit aj tie.
ten vyfuk by som osobne tiez vymenil (je otazne ci pomohol vykonu), pozri si foto marosovej osmicky pre inspiraciu

tak a ukaz sa niekedy medzi nami

Renault R8 1132 r.v. 1970
no tak pani, ja som stravil dva dni s Romankom pri rozoberani jednej osmicky a doskladavani druhej osmicky. Nakoniec som sa rozhodol, ze kaslem zatial na zlozite karburatorove a motorove upravy, maximalne tam dam dvojkomorkarbec z klasickeho renaultu jak mi radil Jaro, ale asi zatial ostanem len pri nejakom tom inom filtriku a novom priebeznom vyfuku. Sedadla namontujem co najskor, kolesa davame robit od januara, potom vyfuk a je to! Foto jak to vyzera zatial, dodam zajtra
Sexgrafik Renault Classic Clubu