Ano mna s tym vo firme oslovil tiez jeden pan, ze ma tabletky co robia zazraky, rozpraval o tom ako o niecom mimozemskom...pravdupovediac pan predajca nema ani firemnu mailovu schranku, a web Vas odkaze na cesku stranu, tvrdil, ze nam prve plato da zadarmo, ostatne uz 29 Euro...Cital som po internete nazory a blogy o tejto srande a vacsina sa zhodla, ze je to placebo. To znamena, ze strielaju slepymi...R4CV wrote:Ja som sa minulý týždeň dostal ku zaujímavým informáciám. Benzín (aj naftu) treba tankovať s prísadou. Ale nie je to tekutý zázrak z teleshopingu, dostal som sa k tabletkám do paliva, ktoré vyvinula NASA pre rakety. Nejako okysličujú palivo a motor má potom vyšší výkon, nižšiu spotrebu. Ja to skúšam len týždeň, ale dojazd na plnú nádrž stúpol z 800km cca 900km. A to sme v sobotu jazdili v kolóne a všelikde inde. Známy, čo mi to dodal s tým jazdí už viac ako dva roky, dáva to do benzínu aj do nafty (aj do nových motorov).
EK: Bol na emisnej z mazdou, čo mala zhorený katalizátor a namerali mu nulové emisie.
Ako spieva LOJZO:
...aby sa nám neprechlastal motor, pridáme aj jeden antabus...