1,6 GTD - štartovanie
Moderators: Anarki, Majmajko, matus
1,6 GTD - štartovanie
Vedel by mi niekto poradiť, kde hľadať chybu, keď môjmu R11 nevoňaju zimne štarty? A ešte by ma zaujimali hodnoty nastavenia a kontroly. Je to moje prvé déčko...
R11GTD
Pri dieseli je to vacsinou chyba zhavicov, a preto treba zacat s tu, ich vymena je lacna, ak sa menia odporucam Bosh Duratherm(tiesu samoregulacne, takze sa velmi tazko znicia). Inak skuša sa to lahko, normalne sa vyskrutkuju a pripoja na baterku. Ak zhruba do 5-10 sekund nebudu červené (cca 850C) tak to s nimi je zle,odporucam pozriet sa na link:
http://www.luja.cz/index.php?id=002002004
no a keby zhavili na baterke (pri priamom zapojeni) a v aute nie tak chyba bude v rele co ovlada zhavenie, to je pomerne lacne, ale ak by si si namontoval samoregulacne Duratermy tak jednotka je zbytocna a mozes to prepojit napriamo, nakolko po dosiahnuti teploty sa zhavice vypnu same.
Ale je lepsie ak to funguje, ale nepredpokladam ze to ude zle kedze auto startuje (sice zle ale nastaruje)
No a keby to aj dobre zhavilo a auto nejde dobre startovat, odporucam este vycistit odkalovacie sitko (casto je v nom voda) a navstivil by som nejaky servis (napr. Bosh servis na Merovej v BA) kde by som si nechal nastavit cerpadlo a trysky (otazka cca 1000 Sk), lebo to sa doma robit neda, teda s cerpadlom nie su zarty, je to drahe.
Takze vela stastia
http://www.luja.cz/index.php?id=002002004
no a keby zhavili na baterke (pri priamom zapojeni) a v aute nie tak chyba bude v rele co ovlada zhavenie, to je pomerne lacne, ale ak by si si namontoval samoregulacne Duratermy tak jednotka je zbytocna a mozes to prepojit napriamo, nakolko po dosiahnuti teploty sa zhavice vypnu same.
Ale je lepsie ak to funguje, ale nepredpokladam ze to ude zle kedze auto startuje (sice zle ale nastaruje)
No a keby to aj dobre zhavilo a auto nejde dobre startovat, odporucam este vycistit odkalovacie sitko (casto je v nom voda) a navstivil by som nejaky servis (napr. Bosh servis na Merovej v BA) kde by som si nechal nastavit cerpadlo a trysky (otazka cca 1000 Sk), lebo to sa doma robit neda, teda s cerpadlom nie su zarty, je to drahe.
Takze vela stastia
Clen RCC klubu R5 GTE 1,7i (1988) do 6/2007 momentalne s vozidlom od skupiny Renault.