Záchrana Renault Five
Moderators: Anarki, Majmajko, matus
:D:D
No vsak mozme ist .. Ja by som isiel.. 3x skocim do solarka a zapadnem tam.. O auto sa bat nemusim, zeby R8 ukradli.. Ich tam maju dost
To jozo: No a cena toho naraznika je cca 1800ceskych korun.. Uchyty sedia.. Rozdiel je asi len v motorovej casti pri R5 - R5Alpine.. Karoseria je rovnaka
Tak majmajko je stale za kazdy napad ..
No vsak mozme ist .. Ja by som isiel.. 3x skocim do solarka a zapadnem tam.. O auto sa bat nemusim, zeby R8 ukradli.. Ich tam maju dost
To jozo: No a cena toho naraznika je cca 1800ceskych korun.. Uchyty sedia.. Rozdiel je asi len v motorovej casti pri R5 - R5Alpine.. Karoseria je rovnaka
Tak majmajko je stale za kazdy napad ..
R8,R12,Twingo
toto
Mam taky pocit, ze tu svoju odpoved som daval do ineho prispevku..
Tomu foru uz vazne nejak ... blbne
Tomu foru uz vazne nejak ... blbne
Predseda OZ Renault Classic Club
Renault R8 1130 (1964) -+- R8 1130 (1965) -+- R8 1132 (1967) -+- BMW 528iA (1997) -+- Jawa 50 Pionier (1971)
Pravopis je pre ľudí čo majú príliš veľa času!
- Mario Horak
- člen RCC
Mario.. Ja neviem uz vobec nic co je original na tom aute.. Ani neviem ci je tam ozaj 956cm..
Nezda sa mi tam nic na tom aute..
Marian., jozo-ke.. No cena je super.. Neviem sice co by ma stala doprava na slovensko.. Ale paci sa mi ta R5.. Ozaj.. Sice ta hudba tam byt nemusi ...Co ty na to jozo? Isli by sme do toho?
Ked sa to vezme, to co dam do mojej R5 ma bude stat viac ako tato R5.. A to nehovorim, ze som tam chcel dat naraznik R5 Alpine, Alpine disky atd.. A tu to mam komplet..
Tu je ten link :
http://cgi.ebay.fr/R5-TL-prepa-ALPINE-T ... otohosting
Nezda sa mi tam nic na tom aute..
Marian., jozo-ke.. No cena je super.. Neviem sice co by ma stala doprava na slovensko.. Ale paci sa mi ta R5.. Ozaj.. Sice ta hudba tam byt nemusi ...Co ty na to jozo? Isli by sme do toho?
Ked sa to vezme, to co dam do mojej R5 ma bude stat viac ako tato R5.. A to nehovorim, ze som tam chcel dat naraznik R5 Alpine, Alpine disky atd.. A tu to mam komplet..
Tu je ten link :
http://cgi.ebay.fr/R5-TL-prepa-ALPINE-T ... otohosting
R8,R12,Twingo
toto
No chlapec pise ze cele auto je 100% a prejde cez STK, jedine ukazovatel paliva nefunguje. Vyzera to byt krasny cukricek, preto sa ale cudujem preco to je take lacne.
Keby to bolo naozaj v takom stave ako pise tak je to za tie prachy jak zadarmo.. urcite by som do toho siel byt vami!
Keby to bolo naozaj v takom stave ako pise tak je to za tie prachy jak zadarmo.. urcite by som do toho siel byt vami!
Predseda OZ Renault Classic Club
Renault R8 1130 (1964) -+- R8 1130 (1965) -+- R8 1132 (1967) -+- BMW 528iA (1997) -+- Jawa 50 Pionier (1971)
Pravopis je pre ľudí čo majú príliš veľa času!