Mam takyto napad a rad by som sa dozvedel vas nazor. Renaultku ktoru mam ma povodny lak, ktory je celkom v pohode, aj ked niekde uz vysuchany na kov /Majmajko vie.../ ale na par miestach je dost dotukana /v podstate na vsetkych rohoch/ a lavy predny blatnik potrebuje tmelenie... Chromove zrkadielko treba dat na spravne miesto, cize dierky co po nom ostanu na prednej kapote bude treba zneskodnit, a tym padom vazne uvazujem nad lakovanim... Rad by som vsak zachoval modry odtien. Mojim snom vsak vzdy bolo mat dvojfarebnu Renaultku. Co tak modro bielu? Celkom to pasuje ku kolesam, pripomina mi to zaslu slavu francuzskej rivieri, uplna funesovka... Kuknite obrazok.
Cize komplet lak, modry a strecha a zadna kapota biela. Ale taka paradna hlboka biela, taka aka sa mi podarila na fotomontazi.
Doteraz som pocuval vselijake hlasy, ze nelakuj to, bude to mat vacsiu cenu.... Ale ved ja to auto predat nechcem, chcem aby bolo pekne ale aby bolo vramci svojej doby. Podobne sa lakovali R4CV a Dauphinky, takze si myslim ze to bude celkom autenticke

Dost ma stvu tie preliaciny a tukance a skrabance, takze tak.
Lakiernikov mam skvelych, robia veterany, nie su sice z najlacnejsich, ale ostatnu belasu renaultku mi spravili genialne. Takze s tym pojdem do Trnavy. Preto nemajte obavy z pomaranca, alebo fuseriny... Takze cakam na vase nazry a setrim prachy

Maroxe.
PS: Kde a ako mozem vlozit obrazok?