R4 Vatikan
Moderators: Anarki, Majmajko, matus
R4 Vatikan
Renaultík môj v garáži si hoviaci, osláv sa meno tvoje, rozkrúť sa motor tvoj buď maximálka tvoja ako na rovinách tak v kopcoch. Benzín svoj každodenný daj si aj dnes a odpusť nám naše pomalé pasáže tak ako ich i my odpúšťame vlastníkom slabších áut.
Na take pozor

R8,R12,Twingo
Ahóóój,
a nebóój sa, túto riekanku som zložil počas prebdených nocí keď som od veľkej túžby po Renault 5 GT Turbo nemohol spávať.
Na cestách sa správam ľudsky, nejazdím na max a teraz keď mám motor po kompletnej G.O. už vôbec nie.
Občas na križovatke "poučím" nejaké to Subaru, BMW alebo Mercešit že R5 nie je Š120 alebo Favorit
ale tiež v rámci normy.
P.S. čo je na tom obrázku čo máš v správe ??
Nechce mi ho totiž ukázať (asi vypadol server)
Na cestách sa správam ľudsky, nejazdím na max a teraz keď mám motor po kompletnej G.O. už vôbec nie.
Občas na križovatke "poučím" nejaké to Subaru, BMW alebo Mercešit že R5 nie je Š120 alebo Favorit
P.S. čo je na tom obrázku čo máš v správe ??
Nechce mi ho totiž ukázať (asi vypadol server)
[color=blue]Ošnečkovaný Cacabus Quintus FTB GT - Blue Storm 5 - Ultimate Sensational Orgasm - Cléon Family [/color] 1 a jediné GTT na svete s nezávislým kúrením :)
[img]http://sites.google.com/site/anarkir5/_/rsrc/1251195262054/Home/podpis.JPG[/img]
[img]http://sites.google.com/site/anarkir5/_/rsrc/1251195262054/Home/podpis.JPG[/img]
Caaaauu....
Vsak prave to...Vtip stratil kuzlo..Obrazok co bol k basnicke, bol na serveri a prave server prerabali..Chcel som spojit tvoju NICE riekanku s obrazkom...
Á áááá obrazok uz nabehol...
P.S.: Juuj ja tiez rad slapnem niekedy na plyn, ale tiez v ramci normy..Sa popasovat s nejakou Skodou 120

Vsak prave to...Vtip stratil kuzlo..Obrazok co bol k basnicke, bol na serveri a prave server prerabali..Chcel som spojit tvoju NICE riekanku s obrazkom...
Á áááá obrazok uz nabehol...
P.S.: Juuj ja tiez rad slapnem niekedy na plyn, ale tiez v ramci normy..Sa popasovat s nejakou Skodou 120
R8,R12,Twingo