2 ks R8 1132
Moderators: Anarki, Majmajko, matus
2 ks R8 1132
2 ks R8 predám veľmi lacno
1x 1968, R1132, pôvodný lak, čiastočne odstrojený, renovovateľný
1x 1970, R1132
ND, pneu, literatútra
končím
GA, 0908/794640
//:Edit Anarki - upravený názov príspevku kvôli prehľadnosti, R8 na predaj sa nám hromadia ...
1x 1968, R1132, pôvodný lak, čiastočne odstrojený, renovovateľný
1x 1970, R1132
ND, pneu, literatútra
končím
GA, 0908/794640
//:Edit Anarki - upravený názov príspevku kvôli prehľadnosti, R8 na predaj sa nám hromadia ...
-
martys1986
-
martys1986
ex - Renault Clio 16V 92"
ex - Renault 5 GTE 91"
ex - Renault 5 GTE 91"
Z mojho prispevku o tom ze mam prachov ako pliev mala srsat ironia, cize pravda je ina a ti co ma poznaju to zrejme tak aj brali.... To skor osmiciek a toho co z nich zostalo mam jak pliev, dnes som zazrakom ziskal jeden nebytovy priestor do prenajmu a zacal som ho zaplnat vselijakymi dielmi, teda akoze dielmi, su to haraburdy, ale kedze su z osmicky tak ich mam rad vsetky a cistim ich a ukladam do policiek, sak to poznate... Inak, do klubu sa snazim prispiet ako mozem, ako asi kazdy z nas, ja aspon teda tou grafickou vypomocou.
Ja len ze veteranizmus je dost o prachoch, ci so mnou budete suhlasit, alebo nie, mat pekne porobene auto je o moznostiach ake realne mame, a uz len taky priestor kde to robit a skladovat stoji nehorazne peniaze, a naco to vsetko? Aby sme sa chvastali na zraze? Na ulici? Pre seba? Pre buduce generacie? Je to vlastne taka tvorba. Ten kto sa aj vlastnym pracovnym pricinenim stane majitelom pekne spraveneho veterana je v podstate umelec a zasluzi si nas obdiv. A asi aj zavist... Skoda ze je to vacsinou o supereni, kto z koho a potom su z toho zbytocne neurozy. Nezabudnime vsak na poslanie nasho klubu a to je zdruzovat pre dobru vec, aj ked neviem ci sa to v tejto oblasti uprimne da. Ospravedlnujem sa za tento prihovor, ale ked tu mame tie sviatky tak to tu aspon chvilu nechajte pre zamyslenie, alebo to hodte do nejakeho ineho topicu a rozvedte diskusiu ak chcete, alebo to radsej zmazte...
Ja len ze veteranizmus je dost o prachoch, ci so mnou budete suhlasit, alebo nie, mat pekne porobene auto je o moznostiach ake realne mame, a uz len taky priestor kde to robit a skladovat stoji nehorazne peniaze, a naco to vsetko? Aby sme sa chvastali na zraze? Na ulici? Pre seba? Pre buduce generacie? Je to vlastne taka tvorba. Ten kto sa aj vlastnym pracovnym pricinenim stane majitelom pekne spraveneho veterana je v podstate umelec a zasluzi si nas obdiv. A asi aj zavist... Skoda ze je to vacsinou o supereni, kto z koho a potom su z toho zbytocne neurozy. Nezabudnime vsak na poslanie nasho klubu a to je zdruzovat pre dobru vec, aj ked neviem ci sa to v tejto oblasti uprimne da. Ospravedlnujem sa za tento prihovor, ale ked tu mame tie sviatky tak to tu aspon chvilu nechajte pre zamyslenie, alebo to hodte do nejakeho ineho topicu a rozvedte diskusiu ak chcete, alebo to radsej zmazte...
Sexgrafik Renault Classic Clubu
toto
MX: amen..

Predseda OZ Renault Classic Club
Renault R8 1130 (1964) -+- R8 1130 (1965) -+- R8 1132 (1967) -+- BMW 528iA (1997) -+- Jawa 50 Pionier (1971)
Pravopis je pre ľudí čo majú príliš veľa času!