Renault 15 TL na predaj - už nie je
Moderators: Anarki, Majmajko, matus
Renault 15 TL na predaj - už nie je
Rok výroby je 1974, lak je ocelová metalíza, trocha poškodená karoseria po neúspešnej krádeži kolies, teraz vymeňené komplet gulové čapy/horné-dolné/ predné tlmiče,predné poloosi, stabilizátory, simeringy riadenia, chladič- prerobený priamo na vrtulu. Letné pneu na diskoch aj zimné. Cena je 55 000.sk /prípadne dohodou/
Renault 15 TL (1974)
neopúšťam
je to smutné, ale po neúspešnej krádeži kolesa /Malacky a okolie/, sa mi koleso povolilo/nedotiahly šrouby na kolese/ pred ZOO a tím pádem v 50 km rýchlosti mne predbehlo moje vlastné koleso. Následky: poškodená poloos, zničený brzdový strmeň, blatník v zadní části těla, zkrátka vše v prdeli. Tak to vše zničené i na víc jsem spolu s těmi kteří si z toho mají prdel /Majmajko, Matúš, Luboš Fast, atd... vy jste se nadělaly/ nabízím cenu 56 000.-sk

Renault 15 TL (1974)
R15
Lubosi,
po tom vsetkom, co opisujes sa mi ta cena zda skor ako vtip.
Ja osobne lutujem, ze som nebol ochotny viac zjednavat. V jednom ciganskom slume v dedinke na vychode slovenska (slum - murovane a plechovo-drevenne a ine ukryty na jednej kope blata a spiny) som videl R15 krasnu zltu, na elektronoch, z cesty bez viditelneho poskodenia a hrdze. Na znackach! Neviem, kde ju splasili ale za viac, ako 5000 to iste nebolo. Akonahle sa vsak pristavil gadzo, hned bola cena 15000, ale ako to u tejto komunity byva, tazka diskuzia a majitel nejasny. Tych 7000 bych bol dal bez slovka. Tych 10000 so skripajucimi zubami, aj ked by mi to doma asi otrepali o hlavu.
Potom R15 zrazu zmizla. Dufam nie do srotu.
Preto aj ty, ak ju mas trochu rad (R15-ku), radsej ju predaj ako by mala skoncit v srote. Vela ich uz nie je.
Robert
po tom vsetkom, co opisujes sa mi ta cena zda skor ako vtip.
Ja osobne lutujem, ze som nebol ochotny viac zjednavat. V jednom ciganskom slume v dedinke na vychode slovenska (slum - murovane a plechovo-drevenne a ine ukryty na jednej kope blata a spiny) som videl R15 krasnu zltu, na elektronoch, z cesty bez viditelneho poskodenia a hrdze. Na znackach! Neviem, kde ju splasili ale za viac, ako 5000 to iste nebolo. Akonahle sa vsak pristavil gadzo, hned bola cena 15000, ale ako to u tejto komunity byva, tazka diskuzia a majitel nejasny. Tych 7000 bych bol dal bez slovka. Tych 10000 so skripajucimi zubami, aj ked by mi to doma asi otrepali o hlavu.
Potom R15 zrazu zmizla. Dufam nie do srotu.
Preto aj ty, ak ju mas trochu rad (R15-ku), radsej ju predaj ako by mala skoncit v srote. Vela ich uz nie je.
Robert
LubosR15 wrote:Po vašich niektorých odpovediach som zistil že som asi blázon keď pýtam 55 000.- Sk za auto. Nie niesom, auto zatial nepredám, aspoň nie na Slovensku, tu azda chce každý zadarmo, aspoň mi to tak pripadá. Ako Robert konštatoval, na smetisku neskončí určite odsaď som ju vybral, bez motora, vnútrajšku iba kasňa. Takže na predaj není.
[color=blue]Ošnečkovaný Cacabus Quintus FTB GT - Blue Storm 5 - Ultimate Sensational Orgasm - Cléon Family [/color] 1 a jediné GTT na svete s nezávislým kúrením :)
[img]http://sites.google.com/site/anarkir5/_/rsrc/1251195262054/Home/podpis.JPG[/img]
[img]http://sites.google.com/site/anarkir5/_/rsrc/1251195262054/Home/podpis.JPG[/img]