Renault R8 na predaj! Super stav.
Moderators: Anarki, Majmajko, matus
chcel som od neho kupit nejake drobnosti, ale on to predat chcel len cele, ja sa ale nikam neponahlam, a viem ze trpezlivost gulu na riadiacu paku so znakom renault prinasa. Inak drzte mi palce, idem v sobotu do prievidze po par nahradnych dielov, a pozriet jednu osmicku co je na predaj, mozno prave pre teba Jozo, takze vsetko pokukam, nafotim a pozistujem a nakontaktujem 
Sexgrafik Renault Classic Clubu
maroxe ma poprosil aby som sem zavesil tento inzerat aj s fotkami.
Na predaj je Renault 8 typ R1130, motor 956 ccm, papiere, znacky ma, urobeny spodok, urobene brzdy, GO motora, v motore nie je olej teraz, nepojazdna, interier zachovaly, ma vsetky tie krasy starych osmiciek, hlinikove prahy, ozdobna renault paka, chromove listy, lak je povodny, povrchova hrdza, v motorovom priestore nie je nic prehnite, vyzera mozno zle, ale je zdrava a je to dobry zaklad. K autu je vela nahradnych aj novych dielov:
Disky, pneumatiky diagonaly aj OR 6, napravnica s prevodovkou a brzdami, dva motory, skla predne zadne, plecharina, dvere komplet, vsetky chromove listy, komplet nove rozvody, nove loziska na vybrus do motora, chladice, nove veci do rozdelovaca, vela inych ND.
Cena za auto s papiermi a vsetkymi dielmi je 9.900 Sk. Najlepsie by bolo zobrat to vsetko.
Kontaktna osoba pre dalsie otazky: Maroxe
0903 263 294
Pan z Prievidze, ktory to predava ma poziadal o pomoc pri predaji, preto sa s pripadnymi otazkami obracajte na mna. Foto pripajam.

Na predaj je Renault 8 typ R1130, motor 956 ccm, papiere, znacky ma, urobeny spodok, urobene brzdy, GO motora, v motore nie je olej teraz, nepojazdna, interier zachovaly, ma vsetky tie krasy starych osmiciek, hlinikove prahy, ozdobna renault paka, chromove listy, lak je povodny, povrchova hrdza, v motorovom priestore nie je nic prehnite, vyzera mozno zle, ale je zdrava a je to dobry zaklad. K autu je vela nahradnych aj novych dielov:
Disky, pneumatiky diagonaly aj OR 6, napravnica s prevodovkou a brzdami, dva motory, skla predne zadne, plecharina, dvere komplet, vsetky chromove listy, komplet nove rozvody, nove loziska na vybrus do motora, chladice, nove veci do rozdelovaca, vela inych ND.
Cena za auto s papiermi a vsetkymi dielmi je 9.900 Sk. Najlepsie by bolo zobrat to vsetko.
Kontaktna osoba pre dalsie otazky: Maroxe
0903 263 294
Pan z Prievidze, ktory to predava ma poziadal o pomoc pri predaji, preto sa s pripadnymi otazkami obracajte na mna. Foto pripajam.

Renault R8 1132 r.v. 1970
toto
No vyzera to celkom zaujimavo
Oplatilo by sa to uz len kvoli tym listam ak su kompletne!!
Na to ze je spodok spraveny ma dost hrdzavy podbeh!
Inak za desinku, preco nie..
Iked treba priratat odtahovku a nakladak na diely
Oplatilo by sa to uz len kvoli tym listam ak su kompletne!!
To je fajn ale ako davno? Hlavne co sa tyka tych brzd.urobeny spodok, urobene brzdy, GO motora
Na to ze je spodok spraveny ma dost hrdzavy podbeh!
Inak za desinku, preco nie..
Iked treba priratat odtahovku a nakladak na diely

Predseda OZ Renault Classic Club
Renault R8 1130 (1964) -+- R8 1130 (1965) -+- R8 1132 (1967) -+- BMW 528iA (1997) -+- Jawa 50 Pionier (1971)
Pravopis je pre ľudí čo majú príliš veľa času!
Podlaha a brzdy su najmenej ale to ostatne je uz tasie robit a ako je uskladnene tak roboty je tam tiez dost...
No zato sa z toho da urobit pekne auticko... lepsi zaklad ako to co som videl naposledy...
Ak su fotky aj spodku alebo motorveho priestoru nejake ine tak sup sem
PS: v priebehu tyzdna to viem doviest z Preividze za naftu a daco na kavu do BA
No zato sa z toho da urobit pekne auticko... lepsi zaklad ako to co som videl naposledy...
Ak su fotky aj spodku alebo motorveho priestoru nejake ine tak sup sem
PS: v priebehu tyzdna to viem doviest z Preividze za naftu a daco na kavu do BA
nema tieto ND toto mam od jedneho od PArtizanskeho ze by sa slo hned na dalsi nakup 
strecha
predné a zadné sklo
všetky dvere
kapota zadná
kapota predná (stav nič moc)
čelo zadné
2 skupinové svetlá zadné
7 ráfov na kolesá
4 puklice
palubná doska
rozne pryžové hadice
sada ložiskových panvičiek na kľukovicu (nové)
panvičky ojnic (nové)
rýchlostná prevodovka (bez semeringov)
hrebeňová prevodovka riadenia
stierače a motorček ku stieračom
zadné poloosi vč. ložiska a kotúča (2 kusy)
zadné závesy motora (2 kusy)
vodné čerpadlo (2 kusy)
benzinové čerpadlo
dynamo
brzdový trmeň (2 kusy)
kĺby ramien prednej nápravy (4 kusy)
hnacie výkyvné krížové kĺby zadných poloos (3 kusy)
výkyvný hnací kĺb zadných os (2 kusy)
sedadla predné i zadné
strecha
predné a zadné sklo
všetky dvere
kapota zadná
kapota predná (stav nič moc)
čelo zadné
2 skupinové svetlá zadné
7 ráfov na kolesá
4 puklice
palubná doska
rozne pryžové hadice
sada ložiskových panvičiek na kľukovicu (nové)
panvičky ojnic (nové)
rýchlostná prevodovka (bez semeringov)
hrebeňová prevodovka riadenia
stierače a motorček ku stieračom
zadné poloosi vč. ložiska a kotúča (2 kusy)
zadné závesy motora (2 kusy)
vodné čerpadlo (2 kusy)
benzinové čerpadlo
dynamo
brzdový trmeň (2 kusy)
kĺby ramien prednej nápravy (4 kusy)
hnacie výkyvné krížové kĺby zadných poloos (3 kusy)
výkyvný hnací kĺb zadných os (2 kusy)
sedadla predné i zadné
Asi ju zoberem, musim este zavolat Marosovi...potrebujem zopar veci na moju R8, bude to vhodny darca organov, aj ked je to starsi model..
Majmajko ty by si pre to skocil? Zajtra by som ti zavolal a dohodneme sa.
Majmajko ty by si pre to skocil? Zajtra by som ti zavolal a dohodneme sa.
Renault 8 1132, r.v. 1968, modra "Gordini replica"
Renault 8 1130, r.v. 1964, biely
Saab 99 Turbo, r.v. 1979, belasy
Renault 8 1130, r.v. 1964, biely
Saab 99 Turbo, r.v. 1979, belasy