http://www.esnips.com/nsdoc/aa687663-db ... b001f3211b
zraz renault classic clubu...
Moderators: Anarki, Majmajko, matus
zraz renault classic clubu...
Sexgrafik Renault Classic Clubu
Re: zraz renault classic clubu...
nejak blbo si dal ten link.
ty si skopcil ten tvoj aktualny ked si prihlaseny a nie ten kratsi co je priamo k tomu adresaru... vsakze

Renault R8 1132 r.v. 1970
ved to, vobec to neviem robit... skusim teraz...
...nejde to, ked kliknem na obrazok a dam properties je tam ten link co som napisal, obrazok mam v publicu... neviem kde robim chybu, poradte mi, zufalo sa to tu snazim umiestnit, pomoci som sa nedovolal ani u matusa ani u majmajka...
...nejde to, ked kliknem na obrazok a dam properties je tam ten link co som napisal, obrazok mam v publicu... neviem kde robim chybu, poradte mi, zufalo sa to tu snazim umiestnit, pomoci som sa nedovolal ani u matusa ani u majmajka...
no tam je to asi takto... ty si uploadnes nejaky napr. obrazok do nejakeho priecinka napr. renault. no a ked si pozeras tie tvoje data v tvojom profile, tak tam figuruje priecinok renault, my data, my foto,...pripadne ine ak mas.. tak nejak.. no a ak si zvolil ten priecinok renault ako web priecinok, co by si teda mal, tak ti po kliknuti nan ukaze aku ma adresu a tu tu skopcis.maroxe wrote:ved to, vobec to neviem robit... skusim teraz...
mala by vyzerat nejak takto www.esnips.com/web/renault
tak skus. je to jednoduche

Takze dufam ze vtip bol v tom
www.esnips.com/web/maroche-renault
nejake je to divne... chcel by som to tu vlozit ako obrazok, a neda sa to... preco?

www.esnips.com/web/maroche-renault
nejake je to divne... chcel by som to tu vlozit ako obrazok, a neda sa to... preco?
-
Guest
mam to aj na A4, ak prides vo stvrtok na kofolazraz, donesiem ti to, pripadne ti to mozem poslat na mail vo vacsom rozliseni a mozes to dat na tricko, potesili ste ma, som sa najprv bal, ze to prijmete s rozpakami.
Inak Alex, spoznal si sa tam???
Pripravujem este dalsie serie, mozno ich sem uz dnes zavesim...
Anonymous wrote:mam to aj na A4, ak prides vo stvrtok na kofolazraz, donesiem ti to, pripadne ti to mozem poslat na mail vo vacsom rozliseni a mozes to dat na tricko, potesili ste ma, som sa najprv bal, ze to prijmete s rozpakami.Inak Alex, spoznal si sa tam???
![]()
jasne. hned som vedel ze to budem asi ja.. hehe. som si to akurat vytlacil a capol v robote na dvere. ten vedla je asi Matus a vzadu pri R4 Majmajko nie?
No uvidim co stym trickom. Dones zajtra, sa zasmejeme.
Tesim sa na dalsie serie.

tento vtip som nazval diagnoza u zubara... Smile
a venujem ho Majmajkovi.
http://www.esnips.com/web/renault4
a venujem ho Majmajkovi.
http://www.esnips.com/web/renault4