Zaujímavé z dražby Ebay/Aukro...
Moderators: Anarki, Majmajko, matus
Praveze podla toho ako to raz Matus opisoval by som to ako jednoduchu vec nevidel...
Neviem si predstavit, ze dam na forum otazku: Chlapci pokazila sa mi prevodovka...Super poradime, neni problem...Ale automaticka...

Neviem si predstavit, ze dam na forum otazku: Chlapci pokazila sa mi prevodovka...Super poradime, neni problem...Ale automaticka...

Renault 8 1132, r.v. 1968, modra "Gordini replica"
Renault 8 1130, r.v. 1964, biely
Saab 99 Turbo, r.v. 1979, belasy
Aaaale, zas by som to nevidel tak cerne...ja aj priatelka mame automat a zatial v pohode...lenze automat z roku 1964 a z roku 1998 je technicky nieco uplne ine..
Ale myslim, ze mas pravdu, osmicka je tak uzasne jednoduche auto, ze aj ten automat je snad lahko pochopitelny a jeho oprava v nasich podmienkach mozna...
Ale myslim, ze mas pravdu, osmicka je tak uzasne jednoduche auto, ze aj ten automat je snad lahko pochopitelny a jeho oprava v nasich podmienkach mozna...

pekna raritka. ak si dobre spominam tak pred par rokmi tu na fore niekto riesil osmicku automat, len uz neviem ci ho mal alebo ako to bolo.
no a otazka kluboveho auta tu uz niekde zaznela a skoncilo to tak ze urcite nie. nerobilo by to dobrotu, na niekoho by muselo byt tak ci tak napisane, jazdit s tym vsetci naraz nemozu atd atd.
ak ju niekto z nasich kupi, budem mu len fandit
no a otazka kluboveho auta tu uz niekde zaznela a skoncilo to tak ze urcite nie. nerobilo by to dobrotu, na niekoho by muselo byt tak ci tak napisane, jazdit s tym vsetci naraz nemozu atd atd.
ak ju niekto z nasich kupi, budem mu len fandit

Renault R8 1132 r.v. 1970
toto
Pomoc, R8 automat .. preco mi to robite, preco? To by som chcel viac ako G.
Kua, 60 tis..
Nemozem, nemozem... + dovoz, + prihlasenie
A este to je taky cukrik...
Preco som vtedy nekupil tu za 40tis ?! Preco?
ach jaj
automat: Ten osmickovy je uplne iny. Ale uplne. To nieje ani tak automaticka prevodovka, ako zautomatizovana prevodovka. Defakto pokial sa nevysype feritovy prasok zo "spojky" a neodidu nejake podtlakove regulatory nema sa co pokazit..
BTW, pokial mate zaujem, kludne vam vysvetlim ako ten akutomat funguje...
kotuce na Dauhine: Majmajko neser! Uz davnejsie som ti predsa vysvetloval, ze kotuce na Dauphina sa zacali montovat az po zahajeni vyroby R8. Takze nech to krutis ako chces, osmicka mala skor 4 kotuce ako Dauphine! A basta!
Kua, 60 tis..

Preco som vtedy nekupil tu za 40tis ?! Preco?
ach jaj
automat: Ten osmickovy je uplne iny. Ale uplne. To nieje ani tak automaticka prevodovka, ako zautomatizovana prevodovka. Defakto pokial sa nevysype feritovy prasok zo "spojky" a neodidu nejake podtlakove regulatory nema sa co pokazit..
BTW, pokial mate zaujem, kludne vam vysvetlim ako ten akutomat funguje...

kotuce na Dauhine: Majmajko neser! Uz davnejsie som ti predsa vysvetloval, ze kotuce na Dauphina sa zacali montovat az po zahajeni vyroby R8. Takze nech to krutis ako chces, osmicka mala skor 4 kotuce ako Dauphine! A basta!

Predseda OZ Renault Classic Club
Renault R8 1130 (1964) -+- R8 1130 (1965) -+- R8 1132 (1967) -+- BMW 528iA (1997) -+- Jawa 50 Pionier (1971)
Pravopis je pre ľudí čo majú príliš veľa času!
Trosku ma na tom aute matie jedna vec, je to rocnik 1968, ma gulate budiky, nema ozdobne listy a napriek tomu je v technicaku napisane, ze je to typ R1130...
Viete mi dat na toto fundovanu odpoved?
Viete mi dat na toto fundovanu odpoved?