Pokec o zraze Renault Classic Clubu 09
Moderators: Anarki, Majmajko, matus
Takze najnovsia informacia je ze hotel Hydrostav ide do rekonstrukcie a nebude mozne tam potom robit zraz.
Este mi daju vediet do 15.2. 100% informaciu ci budu na to peniaze alebo nie, ale vyzera to tak ze skorej to budu rekonstruovat.
Takze asi to vyskrtnem zo zoznamu a skusim nieco nove.
Este mi daju vediet do 15.2. 100% informaciu ci budu na to peniaze alebo nie, ale vyzera to tak ze skorej to budu rekonstruovat.
Takze asi to vyskrtnem zo zoznamu a skusim nieco nove.
Clen RCC klubu R5 GTE 1,7i (1988) do 6/2007 momentalne s vozidlom od skupiny Renault.
Takze Častá je volna a pripravena prijat RCC zraz....
Pojdeme to obzriet
Pojdeme to obzriet
toto
no kriste!
Kedy tam pojdeme pozriet!?
Kedy tam pojdeme pozriet!?

Predseda OZ Renault Classic Club
Renault R8 1130 (1964) -+- R8 1130 (1965) -+- R8 1132 (1967) -+- BMW 528iA (1997) -+- Jawa 50 Pionier (1971)
Pravopis je pre ľudí čo majú príliš veľa času!
ved som ti pisal ze som siel naposledy okolo. bola uz tma ale kus cesty k tym prvym dedinam je ok. tam vyssie kde je hotel som nebol a teda neviem ci ti ide len o okolie alebo treba aj nieco na hoteli vybavit. fotky nemam, o nejake 2 tyzdne by som mal ist tym smerom tak by som spravil. no mam dojem ze uz je viacmenej rozhodnute pre castu takze na to netlacim.

Renault R8 1132 r.v. 1970
Ak chceme zase vykopat vojnovu sekeru, ako kazdy rok, tak sa hned pustim do grafiky a pozabijame sa, ale co keby sme si dali tento rok pokoj?
Navrhujem spravit sutaz o kreativne - graficke riesenie RCCzrazu 2009.
Logo by si mohli zaujemcovia stiahnut na nasej stranke (dodam) a pome na to!
Zaujimali by ma aj ine pohlady na tieto veci, a urcite to bude zaujimava vyzva aj pre ostatnych. Samozrejme ide o cas, cize dajme nejaky deadline v dostatocnom predstihu, nech to pripadne stihnem dokoncit do tlacitelnej polohy.
Druha vec je ta, ze ja sa nezucastnim zrazov toto leto, aj preto, ze osmicka je v umelom spanku a aj preto, ze predpokladam vela starosti s Barusom.
Ale s propagaciou a grafikou samozrejme pomozem, len hadat sa uz nemam sil
Navrhujem spravit sutaz o kreativne - graficke riesenie RCCzrazu 2009.
Logo by si mohli zaujemcovia stiahnut na nasej stranke (dodam) a pome na to!

Zaujimali by ma aj ine pohlady na tieto veci, a urcite to bude zaujimava vyzva aj pre ostatnych. Samozrejme ide o cas, cize dajme nejaky deadline v dostatocnom predstihu, nech to pripadne stihnem dokoncit do tlacitelnej polohy.
Druha vec je ta, ze ja sa nezucastnim zrazov toto leto, aj preto, ze osmicka je v umelom spanku a aj preto, ze predpokladam vela starosti s Barusom.
Ale s propagaciou a grafikou samozrejme pomozem, len hadat sa uz nemam sil

Sexgrafik Renault Classic Clubu
toto
No neviem ci je to spravny smer.
Cim viac ludi, tym viac nazorov a nakoniec sa aj tak na nicom nedohodneme.
Osobne by som bol za nejaky tvoj kreativny navrh a detaily sa dohodneme.
Cim viac ludi, tym viac nazorov a nakoniec sa aj tak na nicom nedohodneme.
Osobne by som bol za nejaky tvoj kreativny navrh a detaily sa dohodneme.

Predseda OZ Renault Classic Club
Renault R8 1130 (1964) -+- R8 1130 (1965) -+- R8 1132 (1967) -+- BMW 528iA (1997) -+- Jawa 50 Pionier (1971)
Pravopis je pre ľudí čo majú príliš veľa času!