Pokec o zraze Renault Classic Clubu 09
Moderators: Anarki, Majmajko, matus
navrhujem kolaz, predok R4 a zadok R4CV
ale rpeco by tam nemohol byt renault 9?
alebo nejaky coolovy renault...
poprosim vas, ak mate nejake zaujimave foto renaulta, ktore by ste chceli mat na plagate, poslite mi ho, moze to byt zaujimavy spustac napadu
nexce sa mi hladat tu na fore, chapete asi...

ale rpeco by tam nemohol byt renault 9?
alebo nejaky coolovy renault...
poprosim vas, ak mate nejake zaujimave foto renaulta, ktore by ste chceli mat na plagate, poslite mi ho, moze to byt zaujimavy spustac napadu
nexce sa mi hladat tu na fore, chapete asi...
Sexgrafik Renault Classic Clubu
- Pavel Vypler
- člen RCC
toto
No vidis to je celkom dobry namet a dovod!

Predseda OZ Renault Classic Club
Renault R8 1130 (1964) -+- R8 1130 (1965) -+- R8 1132 (1967) -+- BMW 528iA (1997) -+- Jawa 50 Pionier (1971)
Pravopis je pre ľudí čo majú príliš veľa času!
Floride/Caravelle oslavuje vyrocie 
Maros suhlasim dame ti kreativne podnety ako to poadla nas (Matusa a mna)
R4 neni zly napad ako motiv

no viac som za Floridu s B.B.

Budem spokojny ak to bude nieco ako na 2. zraz 07 ( nie ako 3. zraz a Challenge 08)
Maros: Ani ja sa zrazu neucastnim ale robim okolo neho tak isto
Alex: Nie je iste miesto mne sa Hydrostav nepaci, ale vsobotu ideme pozriet aj s Matusom
Deadline
15. maj

Maros suhlasim dame ti kreativne podnety ako to poadla nas (Matusa a mna)
R4 neni zly napad ako motiv
no viac som za Floridu s B.B.

Budem spokojny ak to bude nieco ako na 2. zraz 07 ( nie ako 3. zraz a Challenge 08)
Maros: Ani ja sa zrazu neucastnim ale robim okolo neho tak isto
Alex: Nie je iste miesto mne sa Hydrostav nepaci, ale vsobotu ideme pozriet aj s Matusom
Deadline

- Pavel Vypler
- člen RCC
Tak ja stale neviem,kde ten zraz bude a kdy bude,potrebujem nelen ja,ale i dalsie vedet kdy a kam pojedem. Jestli je treba,tak ja prijedem a pomozem najit slusny hotel ci rekreacnie stredisko a pomozem aj naplanovat program.Len si myslim,ze uz je nejvyssie cas to zaridit,mnoho ludie sa me pita,tak ja neviem co jim mam hovorit...Vela ludi si planuje vo firmach dovolenky. O me nejde, ja pridem urcite,ale nektere ludi to moze odradit,kdyz si vcas nedokazou zaridit volno ci dovolenku.Co bude treba na zraz za pomucky a mam je,tak dovezem 

Pavel V - http://www.RenaultCarClub.cz
- Pavel Vypler
- člen RCC
a inac plakat ?? bolo by dobre,aby take skor bol hotovy a moze na nem byt aj pulkruhovy pohled na viec Renaultu,mi davame na pozvanku a letak asi 8 fotek aut od nejstarsieho po nejnovejsie,co mame v klube.Tak tam moze byt R4CV, R12,R Floride a uprostred text ohledne 4 zrazu 
ps: a hlavne je treba dovezt nejaky plakat do Tabora ,at sa maj ludi na co tesit

ps: a hlavne je treba dovezt nejaky plakat do Tabora ,at sa maj ludi na co tesit

Pavel V - http://www.RenaultCarClub.cz
- Pavel Vypler
- člen RCC