Ja sa chcem hudobnej produkcie zastat. Nechcem vsak aby toto bolo teraz uaaaaa tohoto topicu, tak len kratka reakcia. Podla mna zozaciatku vobec nespievali falosne, veci mali profesionalne pripravene, hrali pre ludi ktori sa zabavali ich hudbou, a to sa im aj darilo, tancovali, rozni renaultaci aj nerenoltaci, a napriklad taky predseda na cele hadika, to sa hocikedy nevidi, ja som si to uzival

)) Kazdy sme iny, pocuvame roznu hudbu, a oni hrali zname veci, cize urcite nikoho neurazili, neskor sme sa vsetci rozsupli, priznavam ze vtedy uz ladenie moc neposlucha, ale urcite boli ludia co sa bavili. Keby prisla moja kapela a hrali by sme vymyslene disko funky, tak podla mna by sa bavilo menej ludi a ked by prisiel Alex s kapelou, tak to by sme boli trosku ze dark renault club
Podla mna mohli zahrat viac francuzskych pesniciek, vznikla by mozno menej diskotekova a viac romanticka zabava, a to by vyhovovalo kazdemu, lebo my sme predsa france pozitivni

Mam napad aka hudba bude nabuduce, nechajte sa prekvapit, a nechajte to na mna, vasho prveho podpredsedu.
2Mano: IQ design je super, kukal som si stranku a prace, popredna graficka je dost v pohode, bola by asi nuda, keby sme navzajom nezabrdali
moje graficke spracovania tacovin pre RCC sa neriadia v podstate ziadnymi pravidlami, robim co mi napadne a co mi majmajko neskritizuje a hlavne robim to s radostou a otvorenym srdcom, iba pre vas