Pivi tam bohužiaľ nebol, v R5 Turbo 2 som sa už predtým vozil
Nebudem Vás napínať proste som si zo súťaží priniesol jednu zlatú medailu a jeden diplom
Diplom je z disciplíny "Poznej R5" kedy sa ukazujú rôzne záludnosti a špecifické súčiastky z R5 kde musia zúčastnený hádať čo je to, z akého je to auta (či vôbec R5 a keď hej tak či žobrák alebo GT) no a plus z ktorej strany to je v prípade že sa jedná o súčiastku ktorá sa na aute vyskytuje na viacerých miestach a vo viacerých prevedeniach.
No a keďže ja neviem jazdiť medzi kužeľkami

tak tá medaila je z rýchlostných skúšok na jazdu priamo.

Takže tá patrí R5 a nie mne
Tým mojím snom bolo aby som sa autom mohol rovnať aspoň na šprintoch origo R5 závoďákom na zraze (upravené motory, odľahčená karoséria, špeciálne pneu) a to sa mi na tretí pokus splnilo
Takisto som si overil to čo mi na RCČR dopriate nebolo a síce že nejaký Clio Srot 2.0 16v a Twingo RS na R5 GTT nedorástli a to aj napriek 20 ročnému vývojovému handicapu v neprospech R5.
Samozrejme nehovorím o podvozku či bezpečnosti (to sa po toľkých rokoch porovnávať nedá a jasne hovorí v prospech novších áut) ale o zrýchlení a športovom pocite za volantom.
[color=blue]Ošnečkovaný Cacabus Quintus FTB GT - Blue Storm 5 - Ultimate Sensational Orgasm - Cléon Family [/color] 1 a jediné GTT na svete s nezávislým kúrením :)
[img]http://sites.google.com/site/anarkir5/_/rsrc/1251195262054/Home/podpis.JPG[/img]