Priatelia. Upratujem a nachadzam vela veci z mojho burliveho mládí, ked som bol plny iluzii a mal vela planov. A tak som kupoval veci a planoval. Dnes som vytriezvel a tak predavam.
Sortiment budem priebezne doplnat o dalsie veci aj o fotky:
2 x motor 1.4 z Renault Super 5, 2 x Weber 32 DRT, 2 x sanie komplet, cena za toto vsetko: 4.990 Sk
darovane a predane
1 x sedadlo spolujazdca v ciernej kozenke z Renault 8, mimoriadne zachovale a zadna lavica - tiez v ciernej kozenke, cena za toto vsetko: 990 Sk
1 x chladic na Renault 1,6D, cena: 1.390 Sk
Par zadnych svetiel na Renault Express, cena za par: 890 Sk
Velmi dobre zimne pneumatiky 185/70 R14 Avon Ice Touring, zanovne, jazdene 1 zimu aj to malo, cena za 4ks: 3.590 Sk
Jedle vsetky 4 blatniky na Renault 8, cena za vsetky: 4.990 Sk - predane
Lozisko QWB566 - nove, zabalene - cena dohodou
Lozisko QWB301 - nove zabalene - cena dohodou
...loziska som kupoval na Renault Express
Bonus k comukolvek z tejto ponuky - zadarmo riadiaca jednotka z novsieho Renaultu 5, 1,4
Maroxe, telefon: 0903 263 294, mail: maroche@gmail.com
Velke upratovanie - rozne veci na RENAULTY
Moderators: Anarki, Majmajko, matus
Velke upratovanie - rozne veci na RENAULTY
Sexgrafik Renault Classic Clubu
V jakem stavu jsou ty karburatory Weber? A jakou by sisi predstavoval cenu za oba? (teda pokud netrvas na tom, ze to chces prodat cely, coz bych samozrejme respektoval a chapal, ale potrebuju jen ty karburatory:) ) Pripadne slo by nejake foto? Diky moc 
Jirka
Renault 11 GTL, Phase I, 1397 ccm, 49 kW, 5 dv., r.v. 1986
Renault Clio Grandtour, Phase II, 1149 ccm, 55 kW, 5 dv., r.v. 2010
Renault 11 GTL, Phase I, 1397 ccm, 49 kW, 5 dv., r.v. 1986
Renault Clio Grandtour, Phase II, 1149 ccm, 55 kW, 5 dv., r.v. 2010
- vampire.five
Uz je to vsetko prec, predal som jeden motor za 50 euro aj s karbcami a druhy som daroval predsedovi
Takze celkovo som sice prerobil - na co si nestazujem, ale dufam ze dobre posluzia novym majitelom. Mna to opustilo kvoly novym barovym aktivitam, ale raz aj na to pride, a hlavne som potreboval miesto v garazi. Clovek mieni, osud meni. Hlavne nech stihnem do zrazu spojazdnit moju osmicku 
Sexgrafik Renault Classic Clubu