zase jazdim
Moderators: Anarki, Majmajko, matus
zase jazdim
dnes mi vlado opravil auto, dal mi svoje lozisko, ktore pasovalo, vsetko sme vycistili, dali lepsiu spojku a auto sa zmenilo na super kvalitnu a rychlu renaultku, mam strasny vrazedny odpich a neskutocny jazdny komfort, lebo predtym som chrcal a zadrhaval sa mi spojkovy pedal, ale teraz je to super, takze este vyuzivam divnu zimu, ale do soli nejdem, tesim sa tu teraz - -------- jazdim jak dabel!!!! 
Sexgrafik Renault Classic Clubu
.
no gratulujem...
Len to moc neprehanaj s tymi odpichmi, nech sa ti neodpichne ta spojka..
Len to moc neprehanaj s tymi odpichmi, nech sa ti neodpichne ta spojka..

Predseda OZ Renault Classic Club
Renault R8 1130 (1964) -+- R8 1130 (1965) -+- R8 1132 (1967) -+- BMW 528iA (1997) -+- Jawa 50 Pionier (1971)
Pravopis je pre ľudí čo majú príliš veľa času!
dari veru dari, vcera mi priviezli opraveneho cxa citroena, takze teraz si ani neviem vybrat ze na com jazdit, s odpichmi to uz neprehanam, boli ma totiz chrbat, ako ma tlacilo do sedacky
To Alex: dufam ze sa stretneme, s prvymi mrazmi totiz auto zagarazujem, ale dlhodobe predpovede su priazdnive teplo este bude... tak sa tesim
To Alex: dufam ze sa stretneme, s prvymi mrazmi totiz auto zagarazujem, ale dlhodobe predpovede su priazdnive teplo este bude... tak sa tesim
Sexgrafik Renault Classic Clubu
no stretneme sa ak tak uz iba piatok, lebo to uz pojdem so zltaskom do ziliny a asi to ten tyzden do vianoc budem muset nejak prezit bez vozenia.maroxe wrote:dari veru dari, vcera mi priviezli opraveneho cxa citroena, takze teraz si ani neviem vybrat ze na com jazdit, s odpichmi to uz neprehanam, boli ma totiz chrbat, ako ma tlacilo do sedacky![]()
Inak, mam pocit ze ako zacalo vonku prituhovat aticku je nejak veselsie

Renault R8 1132 r.v. 1970