Geometria, vyvazenie Renault 8
Moderators: Anarki, Majmajko, matus
Geometria, vyvazenie Renault 8
Moja R8 taha do prava... Presiel som vsetky pneuservisy a nikde nevedeli urobit geometriu..Aj mam mali v PC ale nevedeli ako...
Mate nejaku fintu na to?? Alebo je to problem a riesenie je sam si pomoct?
Mate nejaku fintu na to?? Alebo je to problem a riesenie je sam si pomoct?
R8,R12,Twingo
Najlepsie je ak by si navstivil nejaky servis kde nemaju PC geometriu ale klasicku zrkadlovu, Ja som mal podobny problem ked som mal este Fiatku a perfektne mi to spravili v Drutechne na Trencianskej v BA.
Ono je to tak ze na tom zrkadle to vidi ten technik na vlastne oci kde to ma byt a pri toceni kolies (ako za jazdy) vidi ako to kmita, ale pocitac vyhodnoti iba aktualne sklony a zbiehavosti a kolesami sa netoci ako za jazdy a preto to je vhodna metoda len na novsie auta ktore maju presnejsie riadenie.
Takze iba zobrat telefon a zistiti kde v okoli sa nachadza servis so zrkadlovou geometriou.
Matej
Ono je to tak ze na tom zrkadle to vidi ten technik na vlastne oci kde to ma byt a pri toceni kolies (ako za jazdy) vidi ako to kmita, ale pocitac vyhodnoti iba aktualne sklony a zbiehavosti a kolesami sa netoci ako za jazdy a preto to je vhodna metoda len na novsie auta ktore maju presnejsie riadenie.
Takze iba zobrat telefon a zistiti kde v okoli sa nachadza servis so zrkadlovou geometriou.
Matej
Clen RCC klubu R5 GTE 1,7i (1988) do 6/2007 momentalne s vozidlom od skupiny Renault.
Vsak to... Lebo ked som bol na jednej geometrii,tak videl, ze to nieje o.k... zrazu tukol do kolesa a bolo to v pohode.. Neskor znova nieco urobil a zase vyskocilo zle..
Tak asi jedine tato moznost prichadza do uvahy... No jeden pneuservis to robi v Kosiciach (aspon tak hovoril, ze to vie urobit) ale, ma v oprave stroj.. Tak dam vediet, ked to budem mat za sebou
Zatim vďaka
Tak asi jedine tato moznost prichadza do uvahy... No jeden pneuservis to robi v Kosiciach (aspon tak hovoril, ze to vie urobit) ale, ma v oprave stroj.. Tak dam vediet, ked to budem mat za sebou
Zatim vďaka
R8,R12,Twingo
Alex wrote:zajtra idem za typkom ktory mi robil geometriu... idem s inou zalezitostou ale
mozno sa dostaneme aj k tomu mojmu tahaniu. Tiez mi to vtedy robil starym sposobom. Bolo to poucne![]()
Vybavim ti ho chces? hacik je v tom ze je to v ziline.
Skus sa ho opytat, len tak priblizne, kde to maju robit.. No ked inak sa nebude dat , tak Zilina bude musiet byt.. Ale neverim, ze tu v KE starou metodou nerobia..Vsade robia laserovo..
R8,R12,Twingo
- Mario Horak
- člen RCC
- Mario Horak
- člen RCC