Vianočné a novoročné želania - príhody.

o všetkom...

Moderators: Anarki, Majmajko, matus

Post Reply
Anarki
Moderator

Vianočné a novoročné želania - príhody.

Post by Anarki » Sun Dec 24, 2006 6:43 pm

Veľa štastia, zdravia, lásky, rodinnej pohody a spoľahlivosti našich plecháčikov s kilometrami bez nehody :wink:

Mojej Petičke sa nepozdávalo, že som sa jej pod kapotou už dlhšiu dobu poriadne nevenoval a tak mi poslala vianočný pozdrav v podobe prasknutej hadičky od bloku motora k vodnej pumpe. Nutné podotknúť, že to je jediná hadica ktorú som bol v lete lenivý vymeniť :x
Naštastie som si všetko včas všimol a tak utiekol len asi liter chladiacej kvapaliny. Za 15 min bola op)ť pojazdná a odvzdušnená. Pekná vianočná hanba pred rodinou, každý oslavuje, pripravuje jedlo alebo upratuje a ja opravujem auto :oops: Peťka je totiž teraz rodinné auto, nakoľko otec predal Fiata a odoláva mojím útokom aby si kúpil jaštera s kosoštvorcom na kapote :P

Na večeru budeme mať Štuku a Zubáča, ako rybárska rodinka sa cez rok najeme Kapríkov poriadne. Image
[color=blue]Ošnečkovaný Cacabus Quintus FTB GT - Blue Storm 5 - Ultimate Sensational Orgasm - Cléon Family [/color] 1 a jediné GTT na svete s nezávislým kúrením :)
[img]http://sites.google.com/site/anarkir5/_/rsrc/1251195262054/Home/podpis.JPG[/img]

Post Reply