Mario: No nic zvlastne. Po opieskovani Majmajko na to strekol plnic a potom striebrenku na disky. Rozmyslali sme ze ci budem ten plnic aj brusit, ale tie disky su priliz clenite na to. Takze nakoniec isla len striebrenka a potom som nastriekal na kazdy disk pol pixle bezfarebneho laku. Vysledny efekt je velmi dobry. Kombinacia drsny povrch + striebrenka + lak vyzeraju ako metaliza
Povodne som rozmyslal nad praskovou farbou alebo chromovanim. Ale ten pan co mi tie disky vyrovnaval tvrdil, ze to nema moc vyznam. Disky maju rovnako ako pneu nejaku zivotnost a casom stracaju na kvalite(tvrdosti/pevnosti). Obzvlast pokial su pokrivene a napravane. Staci maly tuk a su zase spat krive. Takze sme to zobrali len takto a myslim ze to bohate staci.
Tymto dakujem Majmajkovy za profesionalny nastrek
Mimochodom poklicky na stredovu dieru boli k diskom ale vyzerali desne, tak som ich prelestil. Na porovnanie pred a po:
Skoro my ruky odpadli. Najprv som vylestil 2ks a potom dalsi den 1ks a po dvoch dnoch poslednu.

150 > 220 > 400 > 800 > kovova vlna > silichrom > filcak
Ale chcelo by to este potiahnut tie brusne papiere az po nejaky 1500-2000, lebo z blizka to este nieje uplne leskle...
No a len tak pre info ked som to tak vsetko spocital zdvihol som cenu auta na asi 4-5 nasobok