Všetkých zdravím.
Mám dosť veľký problém. Na mojom Renaulte Espace 2,2 dTI 83 kW / 113 K r.v. 1997 mi vytláčalo olej do vody a teraz je už potvrdené, že je prasklina v bloku motora medzi olejovým a vodným kanálom.
Stále hľadám buď blok motora alebo komplet motor. Tieto stránky sú zrejme viac zamerané na staršie Renaultíky, ale snáď mi niekto z vás bude vedieť pomoct alebo poradiť.
Čo je lepšie? Kúpiť len blok a na komplet to zgenerálkovať, a viem čo v tam je a čo do auta vkladám, alebo motor v celosti, o ktorom neviem na 100% koľko má nabehané, koľko už stojí a na čo vlastne "zomrel".
Ponúknite alebo poraďte rozumné riešenie.
ďakujem za každú radu.
POMOŽTE PROSÍM ! Motor Renault Espace 2,2 dTI 83 kW / 113 k
Moderators: Anarki, Majmajko, matus
Pokiaľ je prasknutý blok motora taj si zožeň komplet iný zachovalý motor a skús ho nahodiť. Ak bude v pohode tak ho nechaj tak. Kompletná G.O. a tak aby stálo za to ju urobiť by na tom aute vyšla dosť draho (za to si kúpiš tri zachovalé motory).
Veľa štastia.
Veľa štastia.
[color=blue]Ošnečkovaný Cacabus Quintus FTB GT - Blue Storm 5 - Ultimate Sensational Orgasm - Cléon Family [/color] 1 a jediné GTT na svete s nezávislým kúrením :)
[img]http://sites.google.com/site/anarkir5/_/rsrc/1251195262054/Home/podpis.JPG[/img]
[img]http://sites.google.com/site/anarkir5/_/rsrc/1251195262054/Home/podpis.JPG[/img]
Súhlasím s Anarkim, pokial je prasknutý blok, tak zozen nový motor a nahod ho tam, oprava by ta vysla omnoho drahsie a aj casovo by to bolo dlhsie, nepocitam to, ze pokial by si si to nerobil sam tak by ta urcite v nejakom servise obtiahli o nejaku tu tisicku...
Ja som mal podobny problem na firemnom aute (klukovka, piesty v prdeli) a zohnal som novy motor (trvalo to asi mesiac kym ho nasli), vemenili sme ho a jazdi uplne normalne, daj si to ale hladat doveryhodnym ludom, ktori ti na to daju nejaku zaruku...
Skus navstivit aj ceske forum na www.renaultclub.cz, tam stale niekto predava auta a motory, je ich tam viac a maju aj novsie auta, mozno tam najdes lepsiu odpoved.
Ale ja by som ti radil ist do vymeny motora, casovo aj financne je to jednoduchsie.
Ja som mal podobny problem na firemnom aute (klukovka, piesty v prdeli) a zohnal som novy motor (trvalo to asi mesiac kym ho nasli), vemenili sme ho a jazdi uplne normalne, daj si to ale hladat doveryhodnym ludom, ktori ti na to daju nejaku zaruku...
Skus navstivit aj ceske forum na www.renaultclub.cz, tam stale niekto predava auta a motory, je ich tam viac a maju aj novsie auta, mozno tam najdes lepsiu odpoved.
Ale ja by som ti radil ist do vymeny motora, casovo aj financne je to jednoduchsie.