poďakovanie

o všetkom...

Moderators: Anarki, Majmajko, matus

Majmajko
Moderator

Post by Majmajko » Fri Aug 31, 2007 5:10 pm

nevadi flexa pomoze :D :D :D

Tony
člen RCC

Post by Tony » Mon Sep 03, 2007 3:17 pm

no teda,
vcera sme pomahali Romanovi s jednou Renaultkou za pomoci sekery, ani nechcel aby som to fotila, nech neplacete

Majmajko
Moderator

Post by Majmajko » Mon Sep 03, 2007 3:21 pm

Roman ty vrahu :oops: :cry: :cry: :cry:

ale to bol uz len zvysok R8 tusim

Tony
člen RCC

Post by Tony » Mon Sep 03, 2007 3:24 pm

presne tak, nezmestil sa cez plot, tak sme to trochu osekali ... ale spravil peknu podlahu na R5

Majmajko
Moderator

Post by Majmajko » Wed Sep 12, 2007 5:43 pm

Ja len chcem oznamit ze Lubos si dava najdrachsiu destilovanu vodu do auta :!: :!: :!:
:roll:
7l za 2129 Sk :roll:

Išiel si z garaže na bicykli kupit na pumpu vodu a po ceste nazad si to zobral po prechode pre chodcov na červenu ... doberhli ho policajti na aute že majú nafilmovany priestupok. Stalo ho to 2000SK :!:

To Lubos :arrow: uz bys mohl prestat s tou smulou :twisted:

Alex
člen RCC

Post by Alex » Wed Sep 12, 2007 7:49 pm

juuj. ten ma fakt smolu. slak aby to trafil
Image
Renault R8 1132 r.v. 1970

Tony
člen RCC

Post by Tony » Tue Sep 18, 2007 3:18 pm

och ... ked sa dari, tak sa dari ... :?

Anarki
Moderator

Post by Anarki » Tue Sep 18, 2007 10:10 pm

Majmajko wrote:Ja len chcem oznamit ze Lubos si dava najdrachsiu destilovanu vodu do auta :!: :!: :!:
:roll:
7l za 2129 Sk :roll:

Išiel si z garaže na bicykli kupit na pumpu vodu a po ceste nazad si to zobral po prechode pre chodcov na červenu ... doberhli ho policajti na aute že majú nafilmovany priestupok. Stalo ho to 2000SK :!:

To Lubos :arrow: uz bys mohl prestat s tou smulou :twisted:
Nechcem rýpať ale keď idem na biku a mám voľnú cestu bez áut tak idem červená-nečervená. Neviemn ako je to u Vás ale na východe ma žiadny policajt s autom nedobehne ani keby jazdil Skylinom GTR či Hummerom :idea:
Jednoducho si ich nevšímam, vpálim na chodník, na trávu, krížom cez akýkoľvek zjazdný terén a můžu sa ísť pásť. Keby som mal zastaviť každým stopujúcim policajtom tak by som už zaplatil najmenej 50 tisíc SK. (Už len kvôli výbave na bycikli ktorú nemám.)

K fízlom nemám čo dodať, sú to sk...ené svine ktoré keby chceli tak by sa uspokojili s 200 - 500 korunami ale oni nie, vedia len drístať a vyhrážať sa. Kdesi tu na fóre boli rady ako na fízlov v čechách. Jeden kolega (drzý od prírody :) ) to skúsil na slovenských policajtov a fungovalo to. Zastavili ho za prejdenie stopky bez zastavenia a nedali sa ukecať pod 1000 Sk. On toľko pri sebe nemal a šek brať nechcel. Žiadal ich aby spísali protokol lebo sa chce vyjadriť. Oni tak s priblblým úsmevom spravili a on mi napísal že sa mu zdajú opitý. Keď im to vrátil začali sa mu vyhrážať slovami aj fyzicky. To už z auta vystúpil aj druhý kamarát a upozornil ich aby sa správali normálne. Na to roztrhali protokol a bez slova odišli :)
[color=blue]Ošnečkovaný Cacabus Quintus FTB GT - Blue Storm 5 - Ultimate Sensational Orgasm - Cléon Family [/color] 1 a jediné GTT na svete s nezávislým kúrením :)
[img]http://sites.google.com/site/anarkir5/_/rsrc/1251195262054/Home/podpis.JPG[/img]

Tony
člen RCC

Post by Tony » Wed Sep 19, 2007 1:19 pm

Ked si na bicykli mas rovnake povinnosti ako vodic, pretoze si ucastnik cestnej premavky, a kedze mas i vodicak vies ze na cervenu sa nechodi.

Anarki
Moderator

Post by Anarki » Wed Sep 19, 2007 6:11 pm

Kiež by mi moje práva boli na cestách niečo platné :roll:
Všetko viem, so všetkým súhlasím, keď mám na križovatke červenú občas zájdem na horný alebo dolný prechod pre chodcov, prejdem na zelenú pre chodcov a pokračujem ďalej v smere svojeje jazdy. Prípadne vyjdem na chodník. Nejazdím na červenú za každú cenu :idea: Nie som samovrah ani darca orgánov :P Len keď je to bezpečné a užitočné.

Zákony sú pekná vec ale každý vie ako sa správajú vodiči k cyklistom.
Ak chcem prežiť bez ujmy musím si niekedy nájsť zlatú strednú cestu.
No a keď už sa rozhodnem urobiť niečo pre svoje zdravie a ušetriť benzín, nepokazím si to zastávkou pri orgánoch, pridám si k rozcvičke aj trochu adrenalínu :lol:
[color=blue]Ošnečkovaný Cacabus Quintus FTB GT - Blue Storm 5 - Ultimate Sensational Orgasm - Cléon Family [/color] 1 a jediné GTT na svete s nezávislým kúrením :)
[img]http://sites.google.com/site/anarkir5/_/rsrc/1251195262054/Home/podpis.JPG[/img]

Post Reply