Nekcem nikomu brať ilúzie ale niekedy sa pomýli aj radar (alebo fízel čo ho obsluhuje.)
Nikdy nezabudnem na jazdu v otcovej Fiat Brava 1,4i 12v (maximálne poruchový sráč a leňoch v jednej osobe) keď som bolo ešte mladý a hlúpy (zlé jazyky hovoria že už som len hlúpy

) na diaľnici do KE som to proste tlačil a tlačil podľa tacháča som mal okolo 190 km/h a baf, stopujú zmrdi

A už som si vypočúval prednášku o ohrození atď zelený suterén mi navrhoval že či odovzdám vodičák dobrovoľne alebo len na predvolanie. Na otázku prečo mi povedal že som išiel 205 km/h
To som sa pred nimi nahlas rozosmial a poďakoval sa za poklonu ktorú udelili otcovmu autu a suverénne začal tvrdiť že som nešiel viac než 160 že majú pokazený radar lebo toto auto nedá 215 km/h ani dolu kopcom s nitrom. Nakoniec prišiel jeden ich "odborník" ktorý asi podľa tvaru výfukových parohov určil "nepravdepodobnosť nameranej rýchlosti" a tak som dostal pokutu 1000 Sk a odmenu / trest, že toto auto už mi viac otec nepožičal.
Verím, že R8 dá skutočných 140 km/h ale že dá 148 hore kopcom v sériovom stave tomu ani ja moc neverím. (samozrejme záleží aj od toho kopca

)
[color=blue]Ošnečkovaný Cacabus Quintus FTB GT - Blue Storm 5 - Ultimate Sensational Orgasm - Cléon Family [/color] 1 a jediné GTT na svete s nezávislým kúrením :)
[img]http://sites.google.com/site/anarkir5/_/rsrc/1251195262054/Home/podpis.JPG[/img]