Okno
Moderators: Anarki, Majmajko, matus
Okno
Tak a daľší problem s 5kou:) dal som nové ofuky,idem vyťahovať sklo,išlo trochu ťažšie,tak vravím si že je to asi normálne ved je tam plast..no ale potom "puk" a už sa kľučka točila a okno hore za žiadnu cenu
len pri kľučke praska ale okno ani hore ani dole
.....tak čo by to mohlo byť???ešťe som to nemal otvorene lebo vonku je strašný mráz....
ex - Renault Clio 16V 92"
ex - Renault 5 GTE 91"
ex - Renault 5 GTE 91"
Tak to ti neporadím, mám elektrické sťahovanie okien.
Ale asi bude musieť ísť dole celý tapacír dverí aby si našiel závadu a prípadne ju aj opravil. Buď prasklo lanko/retiazka čo posúva okno hore a dole na prevíjacom koliesku čo je na kľučke zvnútra alebo sa ulomil vymedzovací plato čo zabezpečuje aby sa kolečko s lankom točilo spolu s kľučkou.
Bez náhradných dielov to asi nepôjde tak ľahko opraviť.
Ale asi bude musieť ísť dole celý tapacír dverí aby si našiel závadu a prípadne ju aj opravil. Buď prasklo lanko/retiazka čo posúva okno hore a dole na prevíjacom koliesku čo je na kľučke zvnútra alebo sa ulomil vymedzovací plato čo zabezpečuje aby sa kolečko s lankom točilo spolu s kľučkou.
Bez náhradných dielov to asi nepôjde tak ľahko opraviť.
[color=blue]Ošnečkovaný Cacabus Quintus FTB GT - Blue Storm 5 - Ultimate Sensational Orgasm - Cléon Family [/color] 1 a jediné GTT na svete s nezávislým kúrením :)
[img]http://sites.google.com/site/anarkir5/_/rsrc/1251195262054/Home/podpis.JPG[/img]
[img]http://sites.google.com/site/anarkir5/_/rsrc/1251195262054/Home/podpis.JPG[/img]
- Mario Horak
- člen RCC
V lepšom prípade praskla plastova klučka. Vytiahni ju von (treba použiť iba silu) a skus potočiť blickami. Ak nič, tak je to na výmenu celého mechanizmu. Je to dosť roboty vybrať. (doporučujem pozrieť v knižke Jak na to) Mechanizmus by mal byť zohnateľný na šrotovisku, asi pasuje aj z iných Renaultov z tej doby. Pozor je rozdielny vpavo a vľavo.
Renault R5 GTE, Renault Caravelle
- Mario Horak
- člen RCC