No aby tu ten prispevok nebol taky osamoteny.
Co sa webu tyka, zmenil som zamestnanie a nemam moznost sa mu venovat cez pracovnu dobu. Doma mam zatial internet cez Dial-UP. Ked som skusal nieco robit na strankach skoro som rozkusal modem.

Takze tadialto cesta nevedie.
Mam uz podpisanu zmluvu na internet. 2MB linka bude tak do mesiaca. Snad

.Na tuto linku zavesim "server" kde bude bezat FTPcko. Konecne sa budu dat nejak rozumnejsie prenasat a zdielat veci ako dokumentacia a pod. Snad bude 30GB priestoru stacit

. Linka ma opacnom smere 512kB, takze pokial nebudete z toho FTPcka tahat 5ti naraz pojde to celkom svizne.
Aby sme sa vyhli nejakym sporom o vyuzivani vasich clenskych prispevkov. Tato linka je hradena vylucne mnou. To ze tam bude klubove FTPcko je len bonus pre klub.
Takisto Majmajkom spominanu fakturu za WEB som dotoval sumou 1500Sk z vlastneho vacku, pretoze na ucte nebolo dost penazi.
Mimochodom uz ste zaplatili clenske???
Tu dotaciu si od nikoho nebudem pytat spat. Jednak je tam zahrnuty aj poplatok za domenu
http://www.renault8klub.sk. Je to 500Sk a drzim ju zo sentimentalnych dovodov a odkladam si cely rok 100Sk/mes na pokrytie takychto "nakladov".
Neberte tento text ako
"Aha co vsetko pre vas robime a ako sme sa obetovali". Nie chcem len poukazat na to ze
naozaj nieco robime.