Problém s motorom R5GTE
Moderators: Anarki, Majmajko, matus
Problém s motorom R5GTE
Mám možno malinký problém s R5 GTE ale možno ani nie...pripravoval som auto na preteky a 8 hodín pred štartom motor prestal počúvať
o jednej ráno som ho naštartoval a všetko v pohode,ale po zohriatí na 90° som už chcel odísť a ked som pridával prlyn auto nereagovalo a 2x strelilo z výfuku.Potom zdochlo a nejde natočiť
motor točí,benzín dáva ale nič...sviečky sú nové...
ex - Renault Clio 16V 92"
ex - Renault 5 GTE 91"
ex - Renault 5 GTE 91"
Hádžu sviečky iskru ?
Ak nie, riadiaca jednotka alebo prípadne nejaký elektrický problém.
Ak hádžu iskru tak sa obávam nejakého vážneho problému s motorom (roztrhnutý rozvoďák)...
Ak nie, riadiaca jednotka alebo prípadne nejaký elektrický problém.
Ak hádžu iskru tak sa obávam nejakého vážneho problému s motorom (roztrhnutý rozvoďák)...
[color=blue]Ošnečkovaný Cacabus Quintus FTB GT - Blue Storm 5 - Ultimate Sensational Orgasm - Cléon Family [/color] 1 a jediné GTT na svete s nezávislým kúrením :)
[img]http://sites.google.com/site/anarkir5/_/rsrc/1251195262054/Home/podpis.JPG[/img]
[img]http://sites.google.com/site/anarkir5/_/rsrc/1251195262054/Home/podpis.JPG[/img]
Ja si myslim,ze to bude ten spinac na skrtiacej klapke, lebo taketo spravanie tomu nasvedcuje, proste asi RJ nevie kedy pridavas plyn (spinac nezopne) a preto to ani nejde natocit, druha moznost je este podtlakovy regulator, ktory moze mat zle hadicky, inak sa moc nekazi, lebo je cely zaliaty v geli. Ale sviecky musia hadzat iskru, ak nehadzu iskru tak to bude snimac otacok kluky, ktory im na to nedava impulz. Ak hadzu iskru tak to bude jedna z tych dvoch veci. Nic ine tam aj tak nieje co reguluje chod motora, teda este jeden udaj vstupuje do hry a to je cidlo teploty motora a cidlo vzduchu, ale to nemava taketo nasledky.
Clen RCC klubu R5 GTE 1,7i (1988) do 6/2007 momentalne s vozidlom od skupiny Renault.
No keby praskol rozvodak (podla mna nie) tak daj dole len ten bocny kryt ak nebude na remenici, tak mozes dat dole hlavu, kupit nove ventily zabrussit a dat naspat.
Ale to asi nebude realne ak ho menis podla predpisnych km
Ale to asi nebude realne ak ho menis podla predpisnych km
Clen RCC klubu R5 GTE 1,7i (1988) do 6/2007 momentalne s vozidlom od skupiny Renault.