Pokec o zraze Renault Classic Clubu 08
Moderators: Anarki, Majmajko, matus
toto
bral som linky od nich zo stranky.. vsetko je to na imegashack-u a tu sa to neda zmensit 

Predseda OZ Renault Classic Club
Renault R8 1130 (1964) -+- R8 1130 (1965) -+- R8 1132 (1967) -+- BMW 528iA (1997) -+- Jawa 50 Pionier (1971)
Pravopis je pre ľudí čo majú príliš veľa času!
Takže situácia minulý rok...
Malo ľudí si rezervovalo miesto... čo nakoniec spôsobilo, že pred zrazom som naháňal ďalšie ubytovanie.... vrrrrr
Po tom čo sme sa presťahovali do kempu (nižšia úroveň ubytovania než by podla mňa mala byť) aj to z dôvodu, že padla strecha na chate kde sme mali byť.
Preto by som bol rád ak to mam čo najskôr pokope... čas utečie rýchlo
Ak niekto odriekne účasť tak neúčtujem storno poplatok (po dohode vedenia RCC
)
Samozrejme plynie z toho to, že mi znížite (aspoň čiastočne) stres ohľadom organizovania zrazu.
Malo ľudí si rezervovalo miesto... čo nakoniec spôsobilo, že pred zrazom som naháňal ďalšie ubytovanie.... vrrrrr
Po tom čo sme sa presťahovali do kempu (nižšia úroveň ubytovania než by podla mňa mala byť) aj to z dôvodu, že padla strecha na chate kde sme mali byť.
Preto by som bol rád ak to mam čo najskôr pokope... čas utečie rýchlo
Ak niekto odriekne účasť tak neúčtujem storno poplatok (po dohode vedenia RCC

Samozrejme plynie z toho to, že mi znížite (aspoň čiastočne) stres ohľadom organizovania zrazu.
Tak recenzia hotela...
Hajinka sa tu fajn je tu tichucko ale Matus moc funel po tom co ma tlacil cez zaveje... Nejako sa sekol ten co vravel ze cesty su suche a uz sa moze kludne prezut na letne.... (to som chcel dat do kufra zimne ze co ked)
No ale k hotelu...
Ranjaky su dobre prazenicka mnam mnam... len chleba by maly dat lepsi tento by ani Alex nejedol....
Svedske stoli su dost obsirne takze adporucam si vybrat ubytko aj s ranajkami...
Navstivili sme aj detsky domov... deti su mile a sa velmi potesili... je ich sice pomenej asi len 20 ale o to viaci si to asi uziju...
Krasne prekvapenie je vybavene.... (zhanajte sponzorov
)
Zakernost bludenia idem dnes skusit
GPS bod chaty je ... kusok od vchodu... (nahanal ma jeden velky pes tak moze byt parmetrove skreslenie...
19.55651
48.87553
Hajinka sa tu fajn je tu tichucko ale Matus moc funel po tom co ma tlacil cez zaveje... Nejako sa sekol ten co vravel ze cesty su suche a uz sa moze kludne prezut na letne.... (to som chcel dat do kufra zimne ze co ked)
No ale k hotelu...
Ranjaky su dobre prazenicka mnam mnam... len chleba by maly dat lepsi tento by ani Alex nejedol....

Svedske stoli su dost obsirne takze adporucam si vybrat ubytko aj s ranajkami...
Navstivili sme aj detsky domov... deti su mile a sa velmi potesili... je ich sice pomenej asi len 20 ale o to viaci si to asi uziju...
Krasne prekvapenie je vybavene.... (zhanajte sponzorov

Zakernost bludenia idem dnes skusit
GPS bod chaty je ... kusok od vchodu... (nahanal ma jeden velky pes tak moze byt parmetrove skreslenie...

19.55651
48.87553
Este ponukam vyhlad co bol rano z 2 pochodia izby 216
v Garazi robia dobre flaksne masa s kopou veci ktomu co sme ani neziedli....
K pivu davaju kosik pukancov
v Garazi robia dobre flaksne masa s kopou veci ktomu co sme ani neziedli....
K pivu davaju kosik pukancov