Dneska som sa pustil do resuscitacie, ale nebol som uspesny.
Bol som varovany predoslim majitelom, ze v nadrzi bude sajrajt tak som natankoval do 5l kanistra polozil ho vedla motora a dnu strcil privodnu hadicku do AC pumpy.
Baterka ktoru som mal k dispozicii stacila motorom otocit zo 10-20krat a hladina benzinu v priesvitnej hadicke veducej z ACpumpy do karburatora bola tak mozno 10cm nad AC pumpou.
Zacal som motor pretacat klukou a sledoval som, benzin v inkriminovanej hadicke. Hladina skakala s tych 10cm na AC pumpou na 0 a zse spat. Proste nie a nie vytlacit benzin do karbca. Vyzera to ako by bol nejaky roblem s pumpou samotnou.
Skusal som ju rozobrat. Odpojil som hadicky, vyskrutkoval sroby, ale nejde mi oddelit vrch od spodku. Nechcel som nic zlomit tak som to neskusal silou.
Jedina ACpumpa ktoru som kedy rozoberal bola zo Skody a ta sa po rozsrobovani jednoducho rozobrala. Spodok zostal nasrobovany na bloku vrch sa dal dole a zostala tam blana.
Ludkovia, ako to rozobrat? Chcem sa pozret ci tam nieje nejaky ventil zaspineny, alebo nieco podobne.
Takisto ma zarazilo ze tam nieje tesnenie!!!! Ma tam byt, alebo nie!? Ak ano, ake?
Dakujem za kazdu odpoved
S uctou vas predseda