Tak včera som začal pracovať na tom, že nahradím originál motor - motorom z R5 s obsahom 1400 ccm. Keď som videl ten zotrvačník tak až som zamrzol. Renault nahradil klasický rozdelovač bezkontaktovým a na zotrvačník umiestnili snímač iskry. Minule som skúšal motor z Twinga no po celej tej práci som zistil, že som vyhodil peniaze zbytočne preto že zotrvačník bol velmi velký a nedal sa nahradit z R8. Našťastie na R5 pasuje zotrvačník z R12 alebo z R8, tak že zatial idem podľa plánu.
Len neviem čo mám robiť so všetkými tými hadicami na tom motore.
Je skutočne celý ten emisný chaos potrebný na tom motore z R5?
Ak niekto má R5 1400, mohol by mi nafotiť karburátor? Tento môj bol asi veľa krát opravovaný nejakým mäsiarom a tak by som potreboval vidieť ako to vlastne má vyzerať.
Zatial vďaka.
R8 1400 ccm
Moderators: Anarki, Majmajko, matus
- Pavol Slovak
Aký druh motora z R5 máte na mysli
Sú tam C1J, C2J, a C3J
C1J - jednokomorový karburátor
C2J - dvojkomorový karburátor
C3J - jednobodová striekačka
Sú tam C1J, C2J, a C3J
C1J - jednokomorový karburátor
C2J - dvojkomorový karburátor
C3J - jednobodová striekačka
[color=blue]Ošnečkovaný Cacabus Quintus FTB GT - Blue Storm 5 - Ultimate Sensational Orgasm - Cléon Family [/color] 1 a jediné GTT na svete s nezávislým kúrením :)
[img]http://sites.google.com/site/anarkir5/_/rsrc/1251195262054/Home/podpis.JPG[/img]
[img]http://sites.google.com/site/anarkir5/_/rsrc/1251195262054/Home/podpis.JPG[/img]
- Pavol Slovak
- vampire.five
Taky motor mam doma a tiez idem riesit snim daco
To zrejme bude ta CH verzia es ECo-volovinamy ... aku su sviecky tak idu trubku na dalsie preplachovanie ...... vsetko vyhadzujem.....
Pozor jedna remenica je ulozena na lozisku a zatesnena guferom na kosi prevodovky!!! (aj ked ja mam ten motor zo starej R5)
Ono aj ten 1.2 Twingo motor ide tam
To zrejme bude ta CH verzia es ECo-volovinamy ... aku su sviecky tak idu trubku na dalsie preplachovanie ...... vsetko vyhadzujem.....
Pozor jedna remenica je ulozena na lozisku a zatesnena guferom na kosi prevodovky!!! (aj ked ja mam ten motor zo starej R5)
Ono aj ten 1.2 Twingo motor ide tam