dik za info ... s tym N1 je to smola

aj ked u nas som od 1998 do 2007 jazdil na aute typu N1 a nikdy nikto to nekontroloval

ale ked si to niekde cital, tak snad sa veci zacnu menit
zial auto jej doniesli kolegovia z BA s cca 10 minutovou instruktazou ... no akurat ze vedela dojst s tym domov a tym to pre nich skoncilo ... vraj to mam nastudovat ja a mam jej vysvetlit co treba
to
pedro: no vies nie je toto moje prve auto, palubne pocitace som bez problemov pochopil na roznych typoch aut Skody, VW, Daewa, Toyoty. akurat tu je toho trochu viac ... okrem tych prejdenych KM som vsetky ostatne hodnoty pochopil hned na prvy kukuc ... ale tie Km ma dorazili:
No tak som kukol do manualu a pise sa tam ze
a) 562km a 556.8km zobrazene naraz podsebou = su celkove a denne pocitadlo - no celkove ok, ale denne .... uz tyzden je tam kazdy den viac a viac ... pritom sa prejazdilo len okolo 100km, cize to co v navode udavaju ako denne pocitadlo je hovadina alebo auto ukazuje blud ... cize ja neviem ze kde je pes zakopany
b) 720km - je dojazd so zvyskom paliva - to som pochopil hned
c) 560.9km - vzdialenost prejdena od poseldneho stlacenia Top Start ... no snad to pojde vynulovat
cize podla toho su tam 3 pocitadla a nie len dve ako si uviedol ... denne pocitadlo, celkove, a to tretie je od posledneho vynulovania ...
no z toho:
1) je mi jasne ze DENNE POCITADLO bude NIE je denne lebo tych 556.8km sa nepreslo ani za posledny tyzden a nie to za den
2) alebo to co je v navode popisane ako denne pocitadlo je nieco ine , ale ak je to tak, tak je navod na prd, lebo pocitac inu kombinaciu dvoch km pod sebou neukazuje
3) -c) no ani za prd neviem ako najst to TOP START tlacidlo ??? ze by to bolo tlacidlo startovania a vypnuta motora ? no asi nie, lebo to sa stlaca pri kazdom starte a vypnuti ... cize toto tlacidlo urcite nenuluje pocitadla ... TOP START som nenasiel ani na ziadnom obrazku a ani v indexe a ani na paubnej doske ... mozno je niekde skryte

neviem
4) v manuali je nad popisom pal.pocitaca napisane: ze zobrazenie info zavisi od vybavy a krajiny urcenia ... tak potom neviem asi mam blby navod alebo auto
Ono v specifikacii a vybave zakladnej a doplnkovej na renault.sk ... sa pise ze kontrola hustenia pneumatik je len na hlinikovych diskoch ... ale toto auto ma len plechace a pokial viem bolo to objednavane a na palubovke ukazuje tie 4 kolieska ... aj ked je pravda ze som neskusal ich sfuknut ci mi to ukaze ze koleso nie je nafukane